Logo Realitatea.md

PD va verifica activitatea miniștrilor și deputaților. Gamurari: „Dacă rezultatele vor fi negative, s-ar putea ajunge la demisii” (VIDEO)

14 Noiembrie 2017, 13:55 // Politica

Activitatea miniștrilor și deputaților Partidului Democrat va fi evaluată până pe 19 decembrie pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă cetățenii Republicii Moldova. Declarația a fost făcută de către purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, în cadrul unui briefing de presă. 

„A fost pus în discuție subiectul ce ține de activitatea cotidiană a deputaților și a ministrilor Partidului Democrat. Este vorba de vizitele în teritoriu, acumularea informațiilor și răspunsurile care sunt date de reprezentanții PD pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă cetățenii Republicii Moldova. Astfel, președintele PD a reamintit că în luna decembrie va fi finalizată evaluarea finalității reprezentanților PD. Este vorba de miniștri, acele persoane care sunt delegate în activitatea instituțiilor de stat”, a declarat Gamurari. 

Potrivit lui, procedura va fi declanșată de către Vlad Plahotniuc și Pavel Filip. Astfel, va fi evaluată agenda fiecărui funcționar din partea PD, se va verifica dacă ea corespunde așteptărilor țării și dacă activitatea sa este în interesul cetățeanului R. Moldova: „Aici e vorba de sondaje și adresări care vin de la cetățeni”.

Reprezentantul PD a subliniat că dacă în anumite condiții rezultatele vor fi negative, s-ar putea ajunge și la demisii. 

„Nu sunt anumiți ministri care să fie sancționați sau penalizați, dar nimeni nu a venit pentru o viață întreagă în funcția de ministru sau reprezentant al instituției”, a conchis purtătorul de cuvânt.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5090 -1.0861%
USD USD 16.6523 -0.2271%
RUB RUB 0.2940 -0.6085%
RON RON 4.4000 -1.0991%
UAH UAH 0.6168 -0.1619%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
05 feb, 09:27 //

SCANDALOS! Radu spune că l-a prins pe Moldovanu ospătându-se la Spitalul nr. 1: „N-am văzut așa chef în viața mea”. Reacția șefului de la Sănătate (VIDEO)

13 feb, 09:26 //

UPDATE: Șapte persoane, reținute în total, după ce CNA și procurorii anticorupție „au răscolit” probe prin Primăria Capitalei (VIDEO)

19 feb, 22:20 //

Foto: Publika.md Femeia înjunghiată ieri în cartierul Telecentru era interpretă și model, iar soțul ei, care și-a pus capăt zilelor, era medic stomatolog

02 feb, 15:00 //

Foto simbol: Deschide.md Cum se simte fostul „avocat-vedetă” Valerian Mânzat în închisoare și cum s-a adaptat la condiţii, după un an de detenţie

09 feb, 18:01 //

Interceptările AUDIO dintre medicii și agenții de vânzări de medicamente, reținuți azi de CNA! „Și «denghi», fa, 200 de lei?”

20 feb, 23:10 //

Familia vedetei înjunghiată mortal de soțul său, care s-a sinucis după crimă, a făcut dezvăluiri uluitoare (FOTO)

09 feb, 13:07 //

Foto simbol UPDATE: Se înțelegeau între ei, ca să scoată bani „negri”. 20 de angajați în domeniul sănătății riscă pușcărie!

15 feb, 11:40 //

LIVE! Declarația președintelui PCRM, Vladimir Voronin de la tribuna Parlamentului

03 feb, 15:16 //

Accident grav cu implicarea unui BMW, pe traseul Chișinău-Dubăsari: Un polițist, tamponat violent (FOTO)

26 ian, 14:57 //

Foto simbol EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare despre ilegalitățile din Bălți: Dovezi cu implicarea lui Renato Usatîi la organizarea referendumului (VIDEO/AUDIO)