Logo Realitatea.md

Pe circumscripția uninominală nr.12, Sângerei, candidează șase persoane! Află despre cine este vorba

11 Februarie 2019, 22:05 // Alegeri

Gheorghe Brașovschi de la PDM (nr.1); Vasile Luca de la PSRM (nr.2); Igor Țîbîrnă de la Partidul ȘOR (nr.3); Viorel Neaga de la PCRM (nr.4); Oazu Nantoi de la Blocul ACUM DA PAS (nr.5) și candidatul independent Ion Roșca (nr.6) sunt persoanele care au fost înregistrate în lupta pentru un fotoliul de deputat în Parlament de pe circumscripția uninominală nr.12, Sângerei.

Foto: Gheorghe Brașovschi; Oazu Nantoi; Igor Țîbîrnă; Vasile Luca; Viorel Neaga

Primul pe lista acestei circumscripții se află Gheorghe Brașovschi din partea democraților. Acesta este primarul degrevat al orașului Sângerei. El a indicat pentru perioada 1 ianuarie 2017 - 26 decembrie 2018 un venit 211.654 de lei. Declarația sa de avere integrală poate fi citită aici.

Următorul candidat, cu nr.2, este cel al PSRM. Vasile Luca de profesie este mecanic-constructor, în prezent, fiind directorul unei companii din orașul Sângerei. Citește aici declarația sa de avere.

Igor Țîbîrnă este candidatul cu nr.3 de la Partidul ȘOR. Acesta este economist și președintele circumscripției teritoriale Sângerei al aceluiaș partid. Află aici ce venit a declarat pentru anul trecut.

Cu nr.4 pe listă este Viorel Neaga, candidatul la funcția de deputat din partea comuniștilor. Acesta la fel este directorul unei companii, fiind de profesie economist. Vezi aici declarația sa de avere.

Oazu Nantoi din partea Blocului ACUM DA PAS este candidatul cu nr. 5 pe această circumscripție. El este cunoscut în calitate de director de programe la Institutul de Politici Publice. Citește și declarația sa de avere.

Ultimul pe listă este candidatul independent Ion Roșca. Acesta este de profesie pedagog de limba și literatura română, și activează în calitate de șef al Centrului metodic raional din cadrul Direcției educație Sângerei. Mai multe despre averea sa, vezi aici.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 24 februarie 2019. Alegătorii vor primi patru buletine de vot. Un buletin va include candidații propuși pe circumscripțiile uninominale; al doilea buletin va include lista concurenților electorali pe circumpscripția națională, ultimele buletine vor conține întrebările adresate în cadrul referendumului consultativ.

NOTĂ: Realitatea.md va publica câte un articol despre candidații de pe fiecare circumscripție uninominală. Mai multe știri despre electorala 2019 găsiți la rubrica - alegeri - de pe portalul nostru.
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7985 0.8265%
USD USD 17.8856 0.9454%
RUB RUB 0.2723 2.5998%
RON RON 4.1887 0.9058%
UAH UAH 0.7156 1.6766%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile