Logo Realitatea.md

Percheziții la domiciliul lui Șevciuk! Cum comentează acțiunile fostul lider separatist

01 Iulie 2017, 10:15 // Actualitate

Fostul lider de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, susține că ieri, 30 iunie, au fost efectuate un șir de percheziții la domiciliul său, mai exact, în apartamentul și casa sa din Străiești, Transnistria. Acesta califică acțiunile drept ilegale.

„Ieri au efectuat percheziții ilegale în baza unei cauze penale ilegale: în apartamentul meu, în casa din Stroiești, în apartamentul părinților, nu au uitat nici de locuința mătușii. Au sosit în Străiești cu polizoare unghiulare. Este clar, ordine... Dar de ce au amenințat oamenii, care aveau grijă de casă în lipsa mea? În casa din Străiești, care a fost achiziționată încă în anul 2003, au filmat o nouă „sagă”, pentru serialul - Vila ex-președintelui”, a scris Evgheni Șevciuk pe pagina sa de Facebook.

Amintim că pe numele fostului lider separatist a fost deschis un dosar penal pentru furtul banilor publici în proporţii deosebit de mari, fiind ulterior, lăsat fără imunitate „parlamentară”, după ce așa-zisul „legislativ” (Sovietul Suprem) al regiunii transnistrene a votat propunerea procurorului Anatoli Gurețki.

Vezi și:

Fostul lider de la Tiraspol Evgheni Șevciuk a rămas fără imunitate și s-a ales cu dosar penal pentru furt din banii publici

Replica lui Șevciuk în urma ridicării imunității: ”Este un scenariu bine pus la punct”

Șevciuk, ținta unui omor la comandă?! Fostul lider separatist, urmărit de jeepuri negre, s-a "refugiat" la Chișinău

(VIDEO) Candu, despre cazul lui Șevciuk: Dacă în Moldova există vreo anchetă pe numele lui, Procuratura va lua măsurile necesare

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3862 0.3754%
USD USD 17.1083 0.2073%
RUB RUB 0.2587 0.7399%
RON RON 4.1557 0.3744%
UAH UAH 0.6154 0.1465%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile