Logo Realitatea.md

PLAHOTNIUC, candidatul PD la funcția de premier! DISCURSUL acestuia în fața mulțimii din scuarul TNOB (VIDEO)

13 Ianuarie 2016, 13:22 // Politica

Prim-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, este candidatul formațiunii la funcția de premier. Acesta a ieșit în fața cetățenilor adunați în fața Teatrului de Operă și Balet, salutând mulțimea și promițându-le numai vești bune în anul 2016. Asta deși, PD nu a avut un mesaj oficial cu privire la candidatul înaintat pentru funcția de premier.

„Vreau să vă mulțumesc că ați venit astăzi aici, că susțineți această manifestație pașnică, o manifestație pentru stabilitatea Moldovei. Nici eu nu m-am așteptat că o să fiți atât de mulți. Un număr atât de mare. Am venit aici cu colegii mei pentru că noi suntem puternici în echipă. Noi am reușit să avem în Parlamentul Moldovei o majoritate stabilă care va susține o guvernare pro-europeană, dar va susține de azi înainte doar acea guvernare pro-europeană care va aduce în casele noastre liniște, ordine, stabilitate și bunăstare.”, a declarat Plahotniuc mulțimii.

Acesta a mai menționat că „nu vom mai susține guvernarea care se acoperă cu lozinci pro-europene, noi ne vom preocupa de oameni, de oamenii care ne reprezintă, de acea majoritate a cetățenilor Moldovei care o văd astăzi aici, în fața noastră”.

Vlad Plahotniuc: „Voi sunteți vocea poporului, vocea acelei majorități a oamenilor, a moldovenilor care speră ca în țara asta să se schimbe ceva. Ca în această țară să apară liniștea, să apară bunăstarea, stabilitatea și speranța să nu dispară”.

„Și fiindcă după calendarul bisericii noastre astăzi suntem într-un ajun de an nou, iar în ajun nou fiind doar cu vești bune, noi cu colegii noștri venim să vă spunem că în 2016 vă așteaptă doar vești bune. Moldova va renaște. Vom face ordine, vom aduce în casele noastre liniștea, și speranța pe care ați pierdut-o”, a mai spus prim-vicepreședintele Partidului Democrat.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5315 0.6363%
USD USD 17.0715 -0.3275%
RUB RUB 0.2405 -0.4965%
RON RON 4.0321 0.6314%
UAH UAH 0.6291 -0.4589%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile