Logo Realitatea.md

Plahotniuc dezminte! „Despre schimbările în viața mea, am să vă comunic personal”

13 Martie 2020, 02:06 // Politica

Fostul președinte democrat Vlad Plahotniuc a dezmințit informația lansată de primarul de Bălți, Renato Usatîi, precum că ar fi fost reținut miercuri în Statele Unite ale Americii pentru încălcarea regimului de ședere. Într-o postare pe Facebook de acum câteva minute, fostul lider democrat a precizat că este „în siguranță”, iar celor care „nu mai pot de grija sa” le-a spus „să se liniștească” pentru că el e bine și liber.

„Pentru oamenii apropiați, care-și fac cu adevărat griji pentru mine, le transmit și aici, pe pagina mea de facebook, că sunt în siguranță.

Pentru cei care „nu mai pot de grija mea”, le spun și lor să se liniștească, sunt bine și liber.

Regret că unii se dau în spectacol și recurg la fake news-uri pentru a-și atinge diverse scopuri, inclusiv pentru a-și crește audiența și numărul de like-uri. Dar le sugerez să-și vadă de grija lor și să-și canalizeze energia pentru a rezolva problemele cetățenilor.

Le mulțumesc încă o dată tuturor celor, care și-au făcut cu adevărat griji pentru mine. Dar îi asigur că nu au nici un motiv. Tocmai de aceea am decis să reacționez la aceste falsuri. Dar nu o voi face de fiecare dată, când diverse personaje vor lansa neadevăruri despre mine. Despre schimbările în viața mea, am să vă comunic personal.

Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a scris Plahotniuc pe Facebook.

Este de menționat că, Vlad Plahotniuc nu este prea „vocal” în ultima vreme. Astfel, ultima dată, acesta a scris ceva public pe pagina sa de Facebook în noiembrie 2019, atunci când la Chișinău a căzut Guvernul condus de Maia Sandu. Nici măcar atunci când secretarul de Stat american, Mike Pompeo, l-a declarat drept persoană indezirabilă pe teritoriul SUA, oligarhul moldovean nu a reacționat în niciun fel.

La fel, precizăm că, deși se presupune că acesta s-ar afla pe teritoriul SUA, în Miami, Florida, Plahotniuc ține în secret locul aflării sale și nici de această dată nu a făcut o excepție în acest sens.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4080 -0.2841%
USD USD 17.1276 -0.3798%
RUB RUB 0.2417 -0.4940%
RON RON 4.0068 -0.3457%
UAH UAH 0.6320 -0.9715%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile