Logo Realitatea.md

Povestea TERIBILĂ a vedetei ucisă de soțul său! Bătăile au început încă înainte de nuntă (FOTO)

21 Februarie 2018, 19:43 // Societate

Anastasia Cecati a trecut prin adevărate chinuri de când a început o relaţie cu Alexei Mitachi. Verişoara ei a acordat un interviu exclusiv pentru presa română în care a povestit ce i s-a întâmplat fotomodelului.

Anastasia ar fi fost bătută de mai multe ori de soțul său Alexei Mitachi. Ar fi lovit-o, inclusiv, cu o săptămână înainte să se căsătorească. „Ea a aflat că el a stat în spitalul de nebuni, că are probleme psihice şi părinţii lui au confirmat lucrul acesta. La telefon îmi spunea că îi este frică pentru copil şi că n-ar vrea să se apropie de el. Ar vrea să vadă fata, să îl lase să o viziteze, dar nu când e singură, să fie cu cineva,  să fie în siguranţă. I-a mai dat o palmă înainte de nuntă cu o săptămână, iar ea a tăcut şi l-a iertat pentru că el i-a jurat că nu o mai face niciodată.

Am întrebat-o de ce ţi-a dat palma aia şi ea a zis aşa: Am pregătit cina şi voiam să mâncăm împreună şi m-a refuzat, a zis că are treabă de făcut, să mănânc singură. Şi atunci nu am mâncat nici eu, s-a supărat, a venit şi mi-a dat o palmă. În octombrie s-a întors la soţia lui, ceva nu a mers bine atunci şi i-a rupt piciorul şi mâna. Anastasia nu mai era cu el, ea a născut singură fetiţa, a fost doar cu mama mea şi mama ei”, a povestit verişoara Anastasiei.

Mai mult, bărbatul de 34 de ani a mai fost căsătorit cu Elena, cea cu care avea o fetiţă de patru ani. Alexei Mitachi şi Elena ar fi divorţat din cauza geloziei şi posesivităţii ei. El ar fi fost devastat după această despărţire şi ajunsese să meargă şi la psiholog, scrie sursa citată.

În același timp, apropiaţii lui Alexei fac dezvăluiri halucinante. Potrivit lor, era cunoscut ca fiind liniştit și niciodată cu gânduri rele. Cel care a ucis-o pe Anastasia Cecati era un medic stomatolog cunoscut în Chişinău, iar oamenii sunt şocaţi de ceea ce s-a întâmplat.

Pe reţelele de socializare curg sute de mesaje despre Alexei Mitachi şi Anastasia Cecati. O apropiată de-ale lui susţine că el era un om cu suflet mare şi nu îşi explică de ce a recurs la asemenea gesturi. 

„Alexei nu era nici nebun şi nici om rău! E foarte rău ceea ce a făcut, dar sărmanul s-a sinucis din cauză că nu putea să accepte viața fără ea și copil. Îl cunosc de mic și toată familia lui sunt oameni buni cu suflet mare. Un doctor și un prieten care mereu a ajutat și fără să ceară recompense. Suntem mulți care îl cunoaștem bine și îl știm numai de bine. Din păcate de la începutul relației lor am auzit numai lucruri negative din partea ei, și nu le-am auzit de la tineri dar de la oameni în vârsta, nu care vorbesc doar să vorbească. Păcat, și-a pierdut inima pentru o persoana nepotrivită pentru el. A făcut tot ce a vrut ea, peste 100 de mii de euro investiți în ea (intrat şi în datorii) și după ce a născut i-a spus că nu mai vrea să fie cu el. Sper doar că, copilul să crească în mâini bune. Sunt alături de familia lui!”, a scris aceasta.

Amintim că o crimă oribilă a avut loc duminică, la Chişinău. Anastasia Cecati, o cunoscută actriţă, fotomodel şi cântăreaţă, a fost ucisă de soţul său, Alexei Mitachi. Cei doi aveau împreună o fetiţă, născută pe 30 ianuarie 2018, care va rămâne acum în grija mamei Anastasiei Cecati. Bărbatul s-a sinucis după ce i-a luat viaţa soţiei lui. Astăzi, cei doi au fost înmormântați de rude doar că pe drumuri diferite

CITEȘTE ȘI:

Femeia înjunghiată în cartierul Telecentru era interpretă și model, iar soțul ei, care și-a pus capăt zilelor, era medic stomatolog

Familia vedetei înjunghiată mortal de soțul său, care s-a sinucis după crimă, a făcut dezvăluiri uluitoare (FOTO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5319 -0.6020%
USD USD 17.2703 0.1229%
RUB RUB 0.2682 -0.8503%
RON RON 4.1084 -0.5687%
UAH UAH 0.6415 1.2149%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile