Logo Realitatea.md

Premierul a dat indicații Ministerului Economiei să ia măsuri urgente privind drumul stricat din raionul Anenii Noi

11 Iulie 2018, 16:29 // Societate

Locuitorii unor localități din raionul Anenii Noi se arată nemulțumiți de starea dezastruoasă a drumurilor, din cauza camioanelor care circulă zilnic de la o carieră de nisip care este situată în preajmă. În acest context, premierul Pavel Filip a solicitat explicații de la Ministerului Economiei și Infrastructurii de ce până în prezent nu au fost desfășurate lucrări de reabilitare a drumului.

Embed:

”Eu vreau să primesc explicații, de ce atâta timp, pentru că eu am dat indicații exprese după acea vizită de ce până acum nu s-au făcut niciun fel de lucrări. Noi avem toate instrumentele la îndemână, pentru că nu era rost doar să reparăm drumul și în continuare să admitem să treacă camioane supraîncărcate, care distrug în continuare acest drum.  

Domnule ministru Gaburici, aș vrea să vă documentați cu această problemă și să avem un răspuns concret, când și din ce resurse va fi reparată această porțiune de drum și să luăm toate măsurile, astfel încât să se respecte toată încărcătura acestor camioane care trec pentru că și inspecțiile de rigoare sunt în subordinea noastră. În câteva zile trebuie să anunțăm oamenii în ce termen vor începe lucrările de reparație", a spus Pavel Filip.

Menționăm că locuitorii satelor Delacau, Puhaceni, Speia, Șerpeni din raionul Anenii Noi sunt nemulțumiți de starea dezastruoasă a drumului. Recent, aceștia au organizat un protest pașnic pentru a-și manifesta nemulțumirea.  

Citeste tot despre: Anenii Noi, drum, drum distrus, Pavel Filip, Speia
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4419 0.5929%
USD USD 17.1324 0.0210%
RUB RUB 0.2616 1.0819%
RON RON 4.0880 0.4842%
UAH UAH 0.6344 0.6186%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile