Logo Realitatea.md

Prima ședință a CMC în noua componență. Ce mesaje le-au transmis Oazu Nantoi și Iurie Ciocan consilierilor

28 Iulie 2015, 10:50 // Politica

Aleșii din Consiliul Municipal Chișinău s-au întrunit astăzi în prima ședință după alegerile locale. Ședința a început cu intonarea imnului național, iar Oazu Nantoi, în calitate de cel mai în vârstă consilier, va prezida ședința CMC. 

 

Nantoi a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți consilierii prezenți în sală și i-a îndemnat să nu facă spectacole, făcând referire la scandalurile ce aveau loc, de obicei, la ședințele CMC.

”Vreau să vă felicit cu prilejul constituirii CMC și să ne dorim o activitate productivă. Mie, ca inginer, nu îmi plac spectacolele și sper că vom merge la teatrul ”Eugene Ionesco”, dacă vom dori spectacole, aici va fi o atmosferă mai lucrativă”, a spus Oazu Nantoi. 

Prezent la ședință a fost și președintele Comisiei Electorale Centrale, Iurie Ciocan, care a felicitat aleșii din CMC. 

”Din numele CEC, vă aduc sincere felicitări cu ocazia alegerii în calitate de consilieri. Din acest moment s-a încheiat campania electorală în condițiile alegerilor din 14 iunie. Tot ce veți face să fie în folosul alegătorilor, în interesul fiecărui cetățean care și-a dat votul pentru voi. În calitate de cetățean, aștept să fie rezolvate problemele din Chișinău și să fie realizate promisiunile pe care le-ați făcut în campania electorală. Sunt sigur că veți face față acestor sarcini. Vă urez un bun început și spor la treabă”, a spus Ciocan. 

Pe ordinea de zi a CMC se află patru chestiuni, printre care validarea mandatelor aleșilor locali și desemnarea fracțiunilor.

 
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9571 -0.2024%
USD USD 17.2856 0.0243%
RUB RUB 0.2352 -0.2545%
RON RON 4.3004 -0.2112%
UAH UAH 0.6156 -0.0974%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile