Logo Realitatea.md

Primarul gogoașă! A trecut de la PCRM la PLDM, de la PLDM la PD, iar acum de la PD la PSRM. Diacov: „Îi drăcos”

11 Septembrie 2019, 18:07 // Stiri

Deși a declarat că nu va tolera traseismul politic, se pare că președintele Igor Dodon este gata să-l accepte în rândurile partidului său „pro-prezidențial” pe primarul satului Corlăteni, raionul Râșcani. Deși actualmente este primar din partea Partidului Democrat, socialistul Vladimir Mizdrenco are doar cuvinte de laudă despre primarul Anatolii Baciu. De altă parte, președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, sugerează că acesta ar fi cerut audiență la Igor Dodon pentru a trece de la PD la PSRM, anterior acesta fiind membru al PCRM și PLDM.

foto: facebook.com/vladimir.mizdrenco

Despre întrevederea între primarul de Corlăteni, Anatolii Baciu, cu președintele Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook deputatul socialist Vladimir Mizdrenco. Acesta a menționat că alesu, care actualemente este membru al Partidului Democrat, a realizat deja multe proiecte bune, dar „e foarte important, să continuăm acțiunile și modernizarea satului prin investiții în infrastructură și crearea locurilor de muncă”.

La fel, potrivit lui Mizdrenco, imediat după finisarea alegerilor locale generale, „o să venim cu câteva proiecte concrete pentru locuitorii s. Corlăteni susținute de Președinte țării, vor fi și multe surprize pe care deja le-am convenit”.

„Reușim împreună, înainte pentru Corlăteni!”, a scris deputatul socialist pe pagina sa.

De altă parte, președintele de onoare al democraților, Dumitru Diacov, susține că Baciu ar fi cerut audiență la Igor Dodon „pentru a trece de la PD la PSRM”. Mai mult ca atât, potrivt lui Diacov, anterior acesta ar fi trecut de la Partidul Comuniștilor la Partidul Liberal Democrat din Moldova, iar de la PLDM la Partidul Democrat.

„Îi drăcos primarul din Corlateni”, a conchis Diacov într-o postare pe Facebook.

 
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4479 0.0602%
USD USD 17.7711 -0.4799%
RUB RUB 0.2704 -0.8434%
RON RON 4.0440 -0.0445%
UAH UAH 0.7243 -0.1516%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile