Logo Realitatea.md

Protest necenzurat în fața Radei din Ucraina! O activistă goală îi trimite pe Saakașvili și Poroșenko „la origini” (FOTO)

07 Decembrie 2017, 17:46 // În lume

Protestele susținătorilor lui Mihail Saakașvili iau o altă formă. Astfel, una dintre activistele mișcării „Femen” s-a dezbăcat și a protestat nud în orășelul cu corturi din fața Radei Supreme de la Kiev, scrie Unian.ua. 

Foto: Unian.ua

Femeia a stat mai mult timp dezbrăcată cu o vâslă în mână. Pe corpul acesteia a fost scrisă o frază necenzurată adresată lui Mihail Saakașvili, liderului „Mișcării Noilor Forțe”, și lui Petro Poroșenko, președintele Ucrainei. În timpul manifestației sale activista „Femen” striga: „Vâsliți de aici! (necenzurat)”.

Realitatea.md amintește că acum două zile Saakașvili și-a luat susținătorii și a mers la Parlamentul Ucrainei, unde în scurt timp au fost instalate zeci de corturi și montată o scenă. Protestul durează a doua zi. 

În dimineața zilei de marți, forțele de ordine au percheziționat apartamentul lui Mihail Saakașvili. Mai târziu, aceștia l-au reținut pe Saakașvili, care a amenințat că se aruncă de pe acoperișul clădirii cu 8 etaje, l-au pus într-o mașină, însă activiștii au blocat trecerea acesteia. 

UPDATE Saakashvili și-a luat susținătorii și a mers spre Parlamentul ucrainean. Protestează cu drapelul Ucrainei la gât (FOTO/VIDEO)

Reacția Ambasadei SUA de la Kiev privind protestul lui Mihail Saakashvili: „Monitorizăm situația și așteptăm rezultatele investigației”

Poliția a atacat orașelul de corturi de lânga Rada ucraineană: Au avut loc bătăi, există răniți (FOTO/VIDEO)


CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.2560 -0.3002%
USD USD 16.4677 0.2435%
RUB RUB 0.2681 -0.2604%
RON RON 4.3476 -0.3347%
UAH UAH 0.6290 0.4151%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile