Logo Realitatea.md

Radu vorbește despre viitorul lui Moldovanu la Primărie: „Încă nu are dosar penal, așa că poate participa la concursul de angajare” (VIDEO)

12 Februarie 2018, 12:21 // Societate

Primarul interimar al capitalei Silvia Radu spune că actualul șef al Direcției sănătății, Mihai Moldovanu, va putea să participe eventual la un concurs de angajare pentru vreo funcție de șef de subdiviziune în cadrul direcției nou-formate, după fuzionarea Direcției sănătății cu cea de asistență socială. Totuși, edilul a lăsat loc de interpretări: „Dumnealui încă nu are dosar penal, deci, poate participa...”.

Embed:

Primarul a amintit în acest context despre ancheta internă care se face acum la Direcția sănătății și a spus că membrii grupului de lucru au cerut ca ancheta să fie prelungită cu încă zece zile, pentru a putea evalua și activitatea Direcției din anii precedenți. 

În același timp, Silvia Radu a menționat că a dispus să fie oprite toate licitațiile și achizițiile până când nu va fi creată noua Direcție. 

La rândul său, președintele fracțiunii PL din CMC, Ion Cebanu susține că această dispoziție este un abuz și că primarul interimar, în acest mod, a suspendat printr-o dispoziție, o decizie a Consiliului Municipal. 

Mihai Moldovanu nu a participat azi la ședința de la Primărie, iar raportor la subiectul ce ține de situația epidemiologică din municipiu a fost Irina Banova, șefă-adjunctă a Direcției generale asistență socială. 

Moldovanu va rămâne în funcția de șef al Direcției sănătății până când membrii CMC vor aproba regulamentul de funcțiune și organigrama noii Direcții generale.

Vezi și:

Silvia Radu începe ”curățenia” în sistemul de sănătate și lansează o adresă electronică specială

Va demisiona ori nu Mihai Moldovanu! Cum a răspuns șeful Direcției sănătate la această întrebare (VIDEO)

SCANDALOS! Radu spune că l-a prins pe Moldovanu ospătându-se la Spitalul nr. 1: „N-am văzut așa chef în viața mea”. Reacția șefului de la Sănătate (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7153 0.9612%
USD USD 16.9368 0.0804%
RUB RUB 0.2685 1.1680%
RON RON 4.2231 1.0021%
UAH UAH 0.6455 0.2641%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile