Logo Realitatea.md

Reacții după îndemnul PD-ului către chișinăuieni de a nu vota cu PL și PSRM pe 20 mai

15 Mai 2018, 16:41 // Politica

După ce Partidul Democrat a declarat că atât candidatul din partea Partidului Socialiștilor (PSRM), cât și cel din partea Partidului Liberal (PL) nu au dreptul moral să fie susținuți în campania electorală, Valeriu Munteanu s-a grăbit să vină cu o reacție, pe când Ion Ceban a decis să se abțină. 

„Plahotniuc este disperat că voi intra în turul doi, voi învinge marioneta Binomului corupt şi eurasiatic, iar apoi voi scoate gunoiul din Chișinău şi din Republica Moldova. Deja simt cu toții miros de pușcărie. De teama că voi intra în turul al doilea, l-a trimis pe purtătorul de cuvânt al partidului cu trei trandafiri şi un dolar să mai facă una dintre ultimele provocări înainte de votul popular din 20 mai, de care Plahotniuc este atât de înspăimântat. La porunca lui Plahotniuc, omul PDM a cerut simpatizanților acestui partid, atâți câți au mai rămas, să nu îl voteze pe Valeriu Munteanu, principalul adversar al Binomului. Manevra lui Plahotniuc este fără folos. Nu-l va asculta nimeni”, a declarat Munteanu într-o postare pe rețele de socializare.  

Acesta a subliniat că este jignitor pentru inteligenta chișinăuienilor că „purtătorul de vorbe al PDM a avut în același timp nerușinarea să le mai ceară chișinăuienilor să nu îl voteze pe Ivan Ceban, una dintre cele două marionete pe care Binomul Plahotniuc-Dodon în această campanie electorală, cealaltă fiind Silvia Radu. Chipurile PDM s-ar lupta cu PSRM”.

Munteanu a ținut să sublinieze că numai pentru aceast lucru democrații merită pedepsiți și liberalii îi vor pedepsi.

De menționat că la nenumărate apeluri din parte reporterului Realitatea.md, Ion Ceban a fost de negăsit pentru a oferi o reacție.

Realitatea.md amintește că Partidul Democrat și-a exprimat poziția referitor la candidații la funcția de primar al Capitalei! Reprezentanții PD au decis să nu-i susțină la alegerile din 20 mai pe candidații Ion Ceban și Valeriu Munteanu. Asta din motiv că de-a lungul anilor, Partidul Socialiștilor (PSRM) și Partidul Liberal (PL) au dominat Primăria Chișinău. 


CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7904 -0.0111%
USD USD 16.8264 0.0053%
RUB RUB 0.2562 1.5055%
RON RON 4.2465 -0.0447%
UAH UAH 0.5995 -0.0167%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile