Logo Realitatea.md

Replica Mariei Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe: Lui Freeman i s-a întins o cursă! Simt că finalul va fi fantastic

21 Septembrie 2017, 12:54 // În lume

Maria Zaharova, șefa serviciului de presă al Ministerului rus de Externe a reacționat la declarația actorului Morgan Freeman referitor la un presupus plan de răzbunare a președintelui rus Vladimir Putin, pe care acesta l-ar avea în legătură cu Statele Unite.

Foto: Maria Zaharova; Sursa: sputnik-ossetia.ru

Zaharova susține că lui Freeman i s-a întins o cursă și că în acest mod se vrea doar legitimizarea „fărădelegilor din perioada electorală”.

„Lui Morgan Freeman i s-a întins o cursă exact ca și lui Collin Powell, la vremea lui. Cred că aceasta este încă un exemplu despre cum scopul scuză mijloacele. Vom afla foarte curând cine stă în spatele acestei istorii. Apropo, recent s-a aflat că administrația fostului președinte american Obama îl intercepta pe ascuns pe coordonatorul campaniei electorale a lui Donald Trump, Paul Manafort. Interceptările au avut loc și până, și după alegeri. Înțelegeți? Ce legătură are asta cu Federația Rusă? Corect! Se vrea legitimizarea fărădelegilor din perioada electorală. Fără un dușman extern totul s-ar fi prefăcut într-o nouă „Afacere Watergate”, dar așa, cu implicarea unui „factor extern”, chestiunea ține deja de securitatea națională. Finalul va fi unul fabulos. Simt!”, a comentat Maria Zaharova declarațiile lui Morgan Freeman. 

Amintim că, actorul american Morgan Freeman, s-a adresat președintelui SUA, Donald Trump, prin intermediul unui video, cu rugămintea de a apăra statele Unite de Federația Rusă și nemijlocit de Vladimir Putin, președintele rus. Acesta îl numește pe Putin fost agent al KGB care planifică răzbunarea destrămării Uniunii Sovietice.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.4820 0.0000%
USD USD 16.6691 0.0000%
RUB RUB 0.2936 0.0000%
RON RON 4.4005 0.0000%
UAH UAH 0.6156 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile