Logo Realitatea.md

Restaurantul, în care a fost reținut Mihail Saakașvili, face glume pe marginea incidentului pe Facebook: „Ne specializăm pe deportări...”

14 Februarie 2018, 15:32 // În lume

Pe pagina de Facebook a restaurantului devenit popular peste noapte în urma reținerii ex-președintelui georgian, Mihail Saakașvili, au apărut mai multe solicitări din partea potențialilor vizitatori. Astfel, internauții se interesează ce trebuie să comande în restaurant pentru ca masa să se încheie cu o deportare. 

Foto: Unian.ua

Restaurantul georgian din centrul Kievului a atras brusc atenția asupra sa după incidentul cu Saakașvili. Administrația restaurantului însă tratează situația cu umor. 

Astfel, un utilizator a apreciat activitatea restaurantului pe Facebook cu 5 puncte din 5 și a lăsat un comentariu: „Ce trebuie să-mi comand pentru a fi deportat în Olanda?”. - „În prezent ne specializăm doar pe deportările în Polonia”, a răspuns administratorul restaurantului. 

Un alt utilizator a apreciat restaurantul cu doar un punct și a luat peste picior paza din restaurant, subliniind că restaurantul nu se îngrijorează de securitatea clienților săi. Nici în acest caz administrația restaurantului nu a ezitat să glumească. „Doar călătoria o achitați dumneavoastră”, a răspuns aceasta.

Realitatea.md amintește că pe 12 februarie, Mihail Saakaşvili, fost preşedinte al Georgiei, a fost reţinut la Kiev, Ucraina. Forțele de ordine l-au încătușat pe opozant în timp ce lua masa într-un restaurant. Imediat, Saakașvili a fost expulzat în Polonia. 

Primele imagini VIDEO din Polonia cu apariția lui Saakașvili, după ce a fost expulzat din Ucraina

Mihail Saakaşvili: Nu voi cere azil în Polonia

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.8632 -0.2128%
USD USD 16.7133 -0.3250%
RUB RUB 0.2963 0.4407%
RON RON 4.4757 -0.2252%
UAH UAH 0.6196 -1.0540%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
05 feb, 09:27 //

SCANDALOS! Radu spune că l-a prins pe Moldovanu ospătându-se la Spitalul nr. 1: „N-am văzut așa chef în viața mea”. Reacția șefului de la Sănătate (VIDEO)

13 feb, 09:26 //

UPDATE: Șapte persoane, reținute în total, după ce CNA și procurorii anticorupție „au răscolit” probe prin Primăria Capitalei (VIDEO)

02 feb, 15:00 //

Foto simbol: Deschide.md Cum se simte fostul „avocat-vedetă” Valerian Mânzat în închisoare și cum s-a adaptat la condiţii, după un an de detenţie

09 feb, 18:01 //

Interceptările AUDIO dintre medicii și agenții de vânzări de medicamente, reținuți azi de CNA! „Și «denghi», fa, 200 de lei?”

09 feb, 13:07 //

Foto simbol UPDATE: Se înțelegeau între ei, ca să scoată bani „negri”. 20 de angajați în domeniul sănătății riscă pușcărie!

15 feb, 11:40 //

LIVE! Declarația președintelui PCRM, Vladimir Voronin de la tribuna Parlamentului

03 feb, 15:16 //

Accident grav cu implicarea unui BMW, pe traseul Chișinău-Dubăsari: Un polițist, tamponat violent (FOTO)

26 ian, 14:57 //

Foto simbol EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare despre ilegalitățile din Bălți: Dovezi cu implicarea lui Renato Usatîi la organizarea referendumului (VIDEO/AUDIO)

22 ian, 10:23 //

Foto: Facebook Jurnalista rusă, oprită pe Aeroportul din Chișinău, despre situația din R. Moldova: „Țara copiilor părăsiți!” (VIDEO)

29 ian, 09:18 //

Foto: crimemoldova.md O mașină a Primăriei Chișinău, zărită lângă blocul în care locuiește o șefă aflată în concediu de maternitate. Silvia Radu a investigat cazul (VIDEO)