Logo Realitatea.md

Restaurantul, în care a fost reținut Mihail Saakașvili, face glume pe marginea incidentului pe Facebook: „Ne specializăm pe deportări...”

14 Februarie 2018, 15:32 // În lume

Pe pagina de Facebook a restaurantului devenit popular peste noapte în urma reținerii ex-președintelui georgian, Mihail Saakașvili, au apărut mai multe solicitări din partea potențialilor vizitatori. Astfel, internauții se interesează ce trebuie să comande în restaurant pentru ca masa să se încheie cu o deportare. 

Foto: Unian.ua

Restaurantul georgian din centrul Kievului a atras brusc atenția asupra sa după incidentul cu Saakașvili. Administrația restaurantului însă tratează situația cu umor. 

Astfel, un utilizator a apreciat activitatea restaurantului pe Facebook cu 5 puncte din 5 și a lăsat un comentariu: „Ce trebuie să-mi comand pentru a fi deportat în Olanda?”. - „În prezent ne specializăm doar pe deportările în Polonia”, a răspuns administratorul restaurantului. 

Un alt utilizator a apreciat restaurantul cu doar un punct și a luat peste picior paza din restaurant, subliniind că restaurantul nu se îngrijorează de securitatea clienților săi. Nici în acest caz administrația restaurantului nu a ezitat să glumească. „Doar călătoria o achitați dumneavoastră”, a răspuns aceasta.

Realitatea.md amintește că pe 12 februarie, Mihail Saakaşvili, fost preşedinte al Georgiei, a fost reţinut la Kiev, Ucraina. Forțele de ordine l-au încătușat pe opozant în timp ce lua masa într-un restaurant. Imediat, Saakașvili a fost expulzat în Polonia. 

Primele imagini VIDEO din Polonia cu apariția lui Saakașvili, după ce a fost expulzat din Ucraina

Mihail Saakaşvili: Nu voi cere azil în Polonia

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4029 0.5050%
USD USD 17.1244 -0.0455%
RUB RUB 0.2588 1.1333%
RON RON 4.0932 0.5626%
UAH UAH 0.6301 0.1590%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile