Logo Realitatea.md

S-a schimbat ceva după vizita de la Moscova! Igor Dodon până și în lanul de porumb cu mască facială (FOTO)

30 Iunie 2020, 14:11 // Politica

Dacă până nu demult era criticat pentru faptul că nu purta masca facială de protecție la întrevederile pe care le avea cu mai mulți cetățeni, chiar și veterani ai celui de-al doilea Război Mondial - aflați în grupul de risc, după vizita de la Moscova s-a schimbat ceva în comportamentul lui Igor Dodon. Astfel, în aparițiile publice acesta poartă masca până și în lanul cu porumb sau grâu.

foto: facebook.com/dodon.igor1

La ședința tradițională a conducerii de vârf a țării de ieri, atât Igor Dodon, cât și premierul Ion Chicu și președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, au apărut toți cu masca pe față. Ulterior, președintele Igor Dodon a avut și o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în Moldova, Claus Neukirch, unde de asemenea a purtat masca.

Astăzi șeful statului și-a continuat vizitele de lucru în raioanele țării, mergând la Soroca și Florești. Paradoxal, dar chiar și la întâlnirile cu localnicii de acolo desfășurate în câmp sau pur și simplu în aer liber, șeful statului a purtat masca facială, chiar dacă nu toți din cei prezenți o aveau.

Astfel, Igor Dodon s-a familiarizat cu activitatea a doi agenți economici - întreprinderea agricolă SRL „Oclanda Agro”, care deja de 20 de ani cultivă cereale, inclusiv grâu, orz, porumb, floarea soarelui și mazăre, precum și sfeclă de zahăr, rapiță cu o suprafață totală a terenurilor de aproape 1.500 de hectare, dar și întreprinderea SRL „TehRubSor”, care, de asemenea, cultivă cereale, porumb, floarea soarelui și rapiță și are o livadă de meri, pe o suprafață totală de 1.350 de hectare.

De asemenea, în satul Oclanda, raionul Soroca, șeful statului a depus flori la Monumentul ostașilor căzuți pe câmpul de luptă în Marele Război pentru Apărarea Patriei, aducând un omagiu memoriei și respectului faptelor eroice ale strămoșilor noștri, printre care a fost și locuitorul acestui sat, pilotul Alexandru Mocealov, decedat în vara anului 1941.

Foto: facebook.com/dodon.igor1

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4633 0.0000%
USD USD 17.1929 0.0000%
RUB RUB 0.2429 0.0000%
RON RON 4.0207 0.0000%
UAH UAH 0.6382 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile