Logo Realitatea.md

Scandal la Curtea de Apel! Tinerii, condamnați în cazul omorului minorei din Strășeni, au înjurat și au aruncat cu papuci (VIDEO)

04 Octombrie 2017, 16:24 // Societate

Cei trei minori, condamnaţi în primă instanță - Judecătoria Străşeni - la câte 6 ani şi 8 luni privaţiune de libertate pentru omorul Cristina Parhomenco de 14 ani din Strășeni, au înjurat și aruncat cu papuci, arătându-se nemulțumiți că sunt filmați.

Scandalul a avut loc ieri, 3 octombrie, în timpul unei ședințe de judecată la Curtea de Apel, magistrații cărora urmau să examineze recursul avocaților părinților minorei ucise, care au cerut o pedeapsă mai mare pentru inculpați.

Solicitat de Realitatea.md, Gheorghe Cobzac, avocatul unuia din inculpați, a declarat că avocații părții vătămate au cerut ca dosarul să fie examinat în procedură generală și nu simplificată. 

Mai mult, reacția negativă a tinerilor se explică prin faptul că activistul Anatol Mătăsaru a început să filmeze în timpul ședinței de judecată și nu la încheierea acesteia.

Gheorghe Cobzac a mai precizat că ședința a fost amânată și fixată pentru o altă dată, pentru că mama Cristinei, Lucia Parhomenco, nu s-a prezentat.

UPDATE: Avocatul victimei, Iurie Mărgineanu, a menționat că cer pentru inculpați în instanța de recurs o pedeapsă de 10 ani închisoare.

Sursa video: Crimemoldova.com

Realitatea.md amintește că, anul trecut, Cristina Parhomenco a fost omorâtă. Expertiza medico-legală a arătat că fata a fost lovită în cap de nenumărate ori, cu un obiect greu, iar în urma rănilor a murit. Victima a fost găsită peste câteva zile într-o construcție părăsită din Strășeni.

Făptașii s-au dovedit a fi patru minori, dintre care trei au fost condamnați la șase ani de pușcărie, însă unul nu a fost atras la răspunde pe motiv că la momentul comiterii crimei avea doar 13 ani. 

Citește și:

(VIDEO) Înjurături și râsete! Cum s-au comportat cei trei minori, după ce au fost condamnați la închisoare pentru crima de la Strășeni

Familia minorei omorâtă la Strășeni, amenințată și agresată de către făptași! Președinția cere de la MAI și PG protecție de stat

Omorul minorei de la Străşeni: Asasinii au fost condamnaţi într-un nou dosar (VIDEO)

Pe mormântul adolescentei de la Strășeni, omorâtă anul trecut, a fost găsit un bilet cu o amenințare la adresa surorii ei mai mici (Video)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.4576 -0.2258%
USD USD 17.3288 -0.0571%
RUB RUB 0.3011 0.0000%
RON RON 4.4492 -0.3405%
UAH UAH 0.6528 -0.2445%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile