Logo Realitatea.md

UPDATE: Scene de groază în centrul Capitalei! Bărbatul, care a spart geamurile mai multor maşini cu o lopată, audiat la poliție (VIDEO)

30 Martie 2018, 15:48 // Societate

UPDATE: Potrivit Direcției de Poliție a mun. Chișinău, la intersecția străzilor Al. Șciusev și N. Iorga, un șofer, care se afla la volanul unui automobil de model „Opel”, a tamponat două unități de transport „Mercedes” și „Dacia”.

Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției supraveghere transport și circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru documentarea cazului.

Polițiștii au stabilit că făptașul, un bărbat în vârstă de 50 ani, a mai tamponat alte două unități de transport. Acesta manifesta un comportament agresiv, fiind stopat de către angajații Batalionului de patrulare și reacționare operativă.

Bărbatul a fost audiat, iar în acest caz a fost pornit un proces penal care se examineaza prin prisma articolului 287 CP (Huliganism). Totodată, el urmează să fie documentat și pentru nerespectarea regulilor de circulație rutieră.

Scandal pe strada Al. Șciusev din Chișinău! Un bărbat a fost surprins, astăzi, 30 martie, în timp ce spărgea cu o lopată ferestrele mai multor mașini parcate pe marginea carosabilului. Potrivit martorilor, acesta avea un comportament neadecvat.

Mai întâi, acesta ar fi creat o situație de accident, după care a scos o lopată din portbagaj și a început să deterioreze vehiculele din preajmă. După incident, ar fi încercat să fugă, dar a ajuns să avarieze alte două mașini parcate în zonă.

Din secvența video, care a fost făcută publică, se înțelege cum făptașul spune că ar fi încercat să se sinucidă ieri. Mai multe, vedeți mai jos.

Atenție! Limbaj licențios!

Solicitată de Realitatea.md, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a precizat că bărbatul a fost reținut de un echipaj de poliție, fiind escortat la inspectorat întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Citeste tot despre: a spart geamuri, capitală, incident, lopată
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4362 0.6186%
USD USD 17.8568 0.0359%
RUB RUB 0.2727 -0.2560%
RON RON 4.0458 0.6418%
UAH UAH 0.7254 -0.4392%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile