Logo Realitatea.md

Sebastian Ghiță, într-o înregistrare VIDEO, face acuzații dure la adresa DNA: Dacă acest video rulează, înseamnă că lucurile nu mai sunt bine deloc

28 Decembrie 2016, 18:07 // În lume

Un nou ”război” între Sebastian Ghiță și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. La România TV a fost difuzată o înregistrare video a acestuia în care face mai multe cuzații dure. 

"Mi s-a spus că dacă fac denunțuri împotriva lui Dragnea o să scap. Au încercat și acum doi ani cu Ponta. Mi s-a spus că dacă știu ceva despre familia lui Dragnea, oameni pe care îi cunosc de mai mult de 15 ani, atunci îmi vor lăsa mie familia în pace. Mi-au spus că îmi vor duce mama la DNA, îl vor aresta pe fratele meu, prieteni și am să mă întâlnesc cu toți la închisoare, iar prețul era un denunț împotriva lui Dragnea ca să îl blochez să mai fie prim ministru", Ghiță.

Totodată, acesta spune că sistemul a devenit un monstru, iar el a hotărât să vinăă cu lucruri mai concrete.

”Mi-ați reproșat că atunci când am vorbit de plagiatul lui Kovesi nu am dat mai multe date. V-am spus de mail-ul ”cucuveaua mov” și mi-ați cerut să vă demonstrez că doamna Kovesi folosește acest mail. Am luat cu mine un astfel de mail. Aceste mailuri există, pot fi expertizate electronic”, spune reprezentantul partidului România Unită Sebastian Ghiţă.

Acesta povestește și despre cum a cunoscut-o pe Laura Codruța Kovesi

”Cum am cunoscut-o pe doamna Kovesi. Am cunoscut-o în sediile SRI, ne întâlneam de minimum 2 ori pe săptămână încă din 2010. La unele dintre întâlniri erau prezenți doar Coldea, Kovesi și un șef al stației CIA din România. Legat de podgorie, au fost multe astfel de întâlniri. Vreau să o întreb pe Kovesi daca își aduce aminte de petrecerea din vila de la Sinaia unde cu Kovesi și Vasile Dâncu cântam melodia La Chilia în port, varianta pentru statul de drept", a adăugat Ghiță.

VEDEȚI MAI JOS ÎNREGISTRAREA VIDEO: 

Menționăm că Sebastian Ghiță a fugit din România. 

După ce acesta nu s-a prezentat pentru audieri în dosarul Ponta-Blair, iar procurorii DNA au emis un mandat de aducere, Ghiță a fost căutat la domiciliul său şi la mai multe adrese despre care se cunoştea că sunt frecventate de fostul parlamentar, fără a fi însă găsit.

Acesta s-ar afla acum în Israel.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5576 0.5083%
USD USD 17.2246 0.1989%
RUB RUB 0.2678 1.7477%
RON RON 4.1103 0.4472%
UAH UAH 0.6337 -0.3773%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile