Logo Realitatea.md

Secții modernizate la Spitalul Municipal nr. 1! Au fost instalate până și sisteme de securitate (FOTO)

06 Noiembrie 2018, 09:09 // Societate

Femeile care își vor aduce pe lume copiii la Spitalul Clinic Municipal Nr.1, dar și bebelușii lor, vor avea parte de condiții mai bune în perioada aflării lor în instituția medicală. Unitatea de Primire Urgentă, Biroul de Informație și o secția de obstetrică a Centrului Perinatologic, au fost reparate complet și și-au reluat activitatea.

Astfel, au fost modernizate, conform celor mai înalte standarde europene, holurile, saloanele, băile, bucătăriile, s-au instalat sisteme de securitate și au fost schimbate și reabilitate instalațiile sanitare, termice și electrice.

Într-un comunicat de presă, reprezentanții instituției se laudă cu faptul că secțiile renovate nu se diferențiază prea mult de cele din spitalele private din țară.  

Lucrările de reparații au demarat la începutul lunii mai și au durat mai mult de patru luni de zile. În cel mai apropiat timp urmează ca și Secția obstetricală nr.1 să-și deschidă ușile după reparație capitală.

La sfârșitul anului trecut s-au încheiat reparațiile în Blocul chirurgical-somatic unde mai multe secții au fost renovate capital, împreună cu bucătăriile și veceurile acestora, saloanele fiind dotate cu mobilier nou și blocuri sanitare.

 

Citește și:

Directorul Spitalului nr.1 din Chișinău, eliberat din funcție. Silvia Radu: Curățenia în sistemul medical continuă (DOC)

Iurie Dondiuc, concediat de Silvia Radu după ce l-a prins chefuind la Spitalul nr.1 din Chișinău, a fost restabilit în funcția de director

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0864 0.3582%
USD USD 17.9850 0.2330%
RUB RUB 0.2802 0.7914%
RON RON 4.2180 0.3092%
UAH UAH 0.6839 0.0585%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile