Logo Realitatea.md

Sediul Departamentului Mentenanță al Apă-Canal Chișinău, vandalizat noaptea trecută (FOTO)

21 Aprilie 2018, 13:23 // Societate

Sediul Departamentului mentenanță din cadrul SA „Apă-Canal Chișinău” a fost spart și vandalizat pe parcursul nopții trecute. Potrivit instituției, „din primele informații se cunoaște că au fost sparte ușile a 5 birouri și nu au fost sustrase careva obiecte de preț. Din imaginele video se cunoaște că drept suspecți sunt doi bărbați cu vârstă medie. Așa cum a fost forțată ușa din spatele sediului, paznicii spun că nu au auzit nici un zgomot”.

„Am avut oaspeti. Sperăm ca organele competente să elucideze cazul. Paradoxal este faptul că nu au fost luate careva lucruri de preț. Probabil pentru unii de preț mai mare sunt doar anumite acte din birourile respective. Nu ne sperie acest incident. La moment angajații verifică dacă sunt la loc toate actele”, a declarat Veronica Herța director general al S.A. „Apă-Canal Chișinău”.

Primii care au depistat acest incident sunt angajații ajunși la muncă în această dimineață. Potrivit lor, a fost forțată ușa de rezervă care se află în spatele clădirii. Astfel, răufăctorii au reușit să pătrundă în interiorul clădirii, reușind să pătrundă în 5 birouri.

La fața locului au fost chemați oamenii legii care au verificat clădirea. În urma verificărilor, oamenii legii spun că nu au fost înregistrate mari pagube. Politistii, urmează să verifice imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în preajmă, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Citeste tot despre: Apă-Canal Chişinău
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5373 -0.5513%
USD USD 17.1674 0.2312%
RUB RUB 0.2571 0.8631%
RON RON 4.1699 -0.7048%
UAH UAH 0.6135 0.3599%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile