Logo Realitatea.md

Și-a cumpărat o mașină de peste graniță, iar la frontieră a rămas fără ea. Pățania unui moldovean! (FOTO)

09 August 2018, 23:20 // Societate

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - Vaslui (România) au depistat un bărbat cu dublă cetăţenie care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca HYUNDAI I30 din 2017, căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Danemarca.

Foto: ITPF Iasi

Cazul a avut loc pe data de 6 august, când în jurul orei 13.10 s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, Alexandru M., cu cetățenie română şi R. Moldova, în vârstă de 37 de ani, conducând autoturismul.

La controlul de frontieră, s-a constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de către autorităţile din Danemarca, pe data de 4 august 2018.

Cu privire la aspectele constatate, Alexandru M. a declarat că a achiziţionat autoturismul din Danemarca, plătind suma de 11.700 de euro, şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenţia autorităţilor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

CURS VALUTAR BNM
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile