Logo Realitatea.md

Silvia Radu a dat ordin: Activitatea conducerii Spitalului nr. 1 din Chișinău va fi verificată de o comisie specială (doc)

29 Octombrie 2018, 13:27 // Actualitate

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale a constituit o Comisie de control care va verifica conducerea Spitalului nr. 1 din municipiul Chișinău. Silvia Radu, ministra Sănătăţii, a menționat că decizia a fost luată după ce a primit mai multe plângeri atât de la pacienţi, cât şi de la personalul medical.  

”Plângerile vizează fapte de netolerat și sunt acuze grave. Dacă toate acestea se vor adeveri în urma controlului, atunci voi lua cele mai aspre măsuri.

Am spus de la început: cine nu respectă pacienții, cine nu respectă procedurile, personalul medical, înseamnă că nu are ce să caute în sistemul medical”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute, primarul interimar Ruslan Codreanu a dispus crearea unei comisii de anchetă pentru a examina situaţia din instituţie, după ce mai mulţi medici au depus o plângere colectivă.

CITEȘTE ȘI:

Conducerea Spitalului Clinic Municipal Nr.1, vizată într-o ANCHETĂ de serviciu. Codreanu a dispus crearea unui grup de lucru

Ruslan Codreanu urmează să ia o decizie privind administrația Spitalului nr.1: „Am primit o plângere colectivă...” (VIDEO)

Directorul Spitalului nr.1 din Chișinău, eliberat din funcție. Silvia Radu: Curățenia în sistemul medical continuă (DOC)

Cum arată CV-ul lui Iurie Dondiuc, găsit chefuind la muncă de Silvia Radu și ulterior scos de la șefia Spitalului nr.1 din Chișinău (FOTO)

Iurie Dondiuc, concediat de Silvia Radu după ce l-a prins chefuind la Spitalul nr.1 din Chișinău, a fost restabilit în funcția de director

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1323 -0.0149%
USD USD 17.8914 -0.0011%
RUB RUB 0.2809 0.4290%
RON RON 4.2277 -0.0166%
UAH UAH 0.6698 0.4951%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile