Logo Realitatea.md

Silvia Radu își dă cărțile pe față! Răspunsul ei la întrebarea „Veți candida la funcția de primar general al Chișinăului?” (VIDEO)

17 Februarie 2018, 07:05 // Societate

Silvia Radu, care îndeplinește de câteva luni funcția de primar interimar al municipiului Chișinău, și-a exprimat poziția referitor la alegerile ce urmează să aibă loc, după ce primarul general suspendat, Dorin Chirtoacă, și-a anunțat demisia. Despre decizia pe care urmează să o ia, Radu a vorbit în studioul „Important” de la TVC21.

Embed:

„Este mult prematur ca să răspund la această întrebare. Astfel de lucruri eu de obicei le discut în familie. Este o decizie pe care o luăm în comun, nu e o decizie a mea personală pentru că am o familie numeroasă care poate fi afectată de decizia mea. Aș vrea la început să discut cu ei. În cazul în care va fi luată vreo decizie, va fi luată cu condiția că nu voi fi reprezentant al niciunui partid și nu voi adera la mișcări politice. Asta în cazul în care voi hotărî să candidez, dar vă zic sincer, după ce am văzut ce se face la Primărie și dacă se va cunoaște cum stau lucrurile, puțini candidați ar fi la Primăria municipiului Chișinău care să nu dorească să o facă doar din intenții politice și corupte”, a declarat Silvia Radu.

Cu toate acestea, primarul interimar a menționat că cu siguranță nu va candida la alegerile parlamentare ce urmează să aibă loc în acest an. 

Realitatea.md amintește că ieri Dorin Chirtoacă a demisionat din funcția de primar general al municipiului Chișinăului. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5491 0.7810%
USD USD 17.2140 0.2837%
RUB RUB 0.2679 2.1739%
RON RON 4.1133 1.0316%
UAH UAH 0.6345 -0.8129%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile