Logo Realitatea.md

Silvia Radu, mesaj către Andrei Năstase: ”Să fiți un primar al oamenilor, care să rezolve problemele orașului”

04 Iunie 2018, 11:39 // Alegeri

Fostul primar interimar al Capitalei Silvia Radu a venit cu un mesaj de felicitare către Andrei Năstase, candidatul Partidului Politic ”Platforma Demnitate și Adevăr”, care a câștigat din turul II al alegerile locale anticipate din municipiului Chișinău, desfășurate pe 3 iunie curent.

Foto: Facebook.com

Silvia Radu a scris pe pagina sa de Facebook că în oraș sunt multe de făcut și îi urează lui Andrei Năstase succes în noua funcție.

”Felicitări, Andrei Năstase. Succes în noua funcție. Sper că toate proiectele începute în Primăria Chișinău să continue, iar dumneavoastră să fiți un primar al oamenilor, care să rezolve problemele orașului. Sunt încă multe lucruri de îndreptat în Primăria Chișinău, sunt multe lucruri de făcut în oraș și sper să aveți puterea să le faceți!”, scrie Silvia Radu.

Realitatea.md amintește că Andrei Năstase l-a învins în turul doi al alegerilor locale noi din Capitală, acumulând 52,57%, pe socialistul Ion Ceban, pentru care și-au dat votul 47,43% de alegători participanți la scrutin.

Menționăm că fostul primar interimar și candidat independent la alegerile locale din municipiul Chișinău, Silvia Radu, și-a încheiat oficial activitatea în cadrul Primăriei pe 21 mai 2018, a doua zi după primul tur al alegerilor locale din Chișinău. Atunci, Silvia Radu s-a poziționat pe locul trei cu 17,65% din voturi.

CITEȘTE ȘI: 

Alegerile locale anticipate din Chișinău au trecut. Ce urmează?!

Ce spune Ruslan Codreanu, va rămâne în echipa lui Andrei Năstase, pentru a continua să activeze ca viceprimar? (VIDEO)

Dodon consideră că victoria lui Năstase se datorează faptului că „s-a votat ideologia, nu competența managerială reală”

PDM despre alegerile din Chișinău: Votul exprimat este unul categoric pentru menținerea Capitalei pe calea de dezvoltare pro-europeană

Maia Sandu, mulțumită de rezultatele alegerilor locale din Chișinău: ”Orice victorie înseamnă, în primul rând, o mare responsabilitate”

Președintele PPDA Andrei Năstase - noul primar general al municipiului Chișinău (VIDEO) 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0787 -0.0383%
USD USD 18.0329 0.2663%
RUB RUB 0.2785 -0.6067%
RON RON 4.2187 0.0166%
UAH UAH 0.6843 0.0585%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile