Logo Realitatea.md

Silvia Radu, mesaj FERM după declarațiile politicienilor față de alegerile locale anticipate din Chișinău

06 Martie 2018, 15:28 // Actualitate

Primarul general interimar al mun. Chișinău, Silvia Radu, a venit cu un mesaj după declarațiile politicienilor față de alegerile locale anticipate din Chișinău. În opinia acesteia, ”politica este cea care a făcut din Primăria Capitalei cea mai coruptă instituție în ultimii ani și care ne-a distrus orașul în care trăim”. În acest context, Silvia Radu a venit cu un apel către reprezentanții politici să lase să candideze la funcția de primar al Capitalei oameni cu viziuni și cu experiență în management sau administrație.

Vedeți mai jos mesajul Silviei Radu, postat pe pagina sa de Facebook:

Amintim că Partidul Democrat din Moldova (PDM) a anunțat astăzi că nu va înainta un candidat pentru Primăria Chișinău și va susține un candidat unic și pro-european pentru alegerile locale anticipate. Ulterior,PAS și PPDA au anunțat că nu vor purta negocieri cu partidele pro-europene în vederea susținerii unui candidat comun la alegerile locale noi din municipiul Chișinău.

CITEȘTE ȘI:

PAS și PPDA reacționează la anunțul PDM privind alegerile anticipate din Chișinău: "Nu vor exista negocieri…"

Decizie SURPRIZĂ: PDM pledează pentru un candidat UNIC și pro-european pentru alegerile anticipate din mun. Chișinău (VIDEO)

Opinie: PD dă peste cap planurile electorale ale PPDA pentru Primăria Chișinău. Andrei Năstase ar face bine să-și suspende candidatura

PSRM despre decizia PDM privind alegerile anticipate din Chișinău: „Și de această dată toți încearcă să se unească”

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5319 -0.6020%
USD USD 17.2703 0.1229%
RUB RUB 0.2682 -0.8503%
RON RON 4.1084 -0.5687%
UAH UAH 0.6415 1.2149%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile