Logo Realitatea.md

Socialistul Ion Ceban, luat la rost la ședința Consiliului Municipal de câțiva locuitori ai capitalei: „Pentru ce vă plătim salarii?” (VIDEO)

14 Iunie 2018, 10:49 // Societate

Fostul candidat la șefia Primăriei Chișinău, președintele fracțiunii PSRM din CMC, Ion Ceban, a fost luat la rost azi de către câțiva locuitori ai capitalei, care au venit la ședință, revoltați că aleșii locali nu mișcă lucrurile din loc în privința construcțiilor ilegale din Chișinău. Aceștia se referă în mod special la construcția de pe strada V. Belinski, nr.4, și E. Coca, nr. 7.

Embed:

„La 1 decembrie, fracțiunea dvs. și-a luat angajament să rezolve problema cu construcția de pe str, Belinski, nr. 4, vă rog să ne spuneți, a trecut jumătate de an, de ce nu este rezolvată problema? Unde a dispărut acel proiect? De ce nu ați dus lucrul până la sfârșit? Pentru ce vă plătim noi salarii?”, s-a revoltat o locuitoare a orașului.

La rândul său, Ion Ceban, susține că rezolvarea problemei nu ține doar de el sau doar de fracțiunea pe care o conduce: „Este decizia PSRM de anulare a acestei zonalități. Proiectul este aprobat în Comisie, dar nu a fost aprobat de majoritatea cosilierilor așa cum se cere, să vă apropiați de toate fracțiunile. Eu nu pot să-mi asum responasabilitatea în numele tuturor consilierilor”, a declarat președintele fracțiunii PSRM.

În același timp, în fața Primăriei câțiva locuitori ai orașului au organizat un protest și au cerut aleșilor locali să stopeze construcțiile ilegale din capitală. 

Ulterior, în debutul ședinței, Ion Ceban a cerut colegilor din CMC să includă pe ordinea de zi proiectul cu privire la construcția de pe str. V. Belinski, nr. 4.

Consiliul Municipal Chișinău s-a adunat azi în ședință publică după o pauză de circa trei luni. 

Citeste tot despre: CNC, construcţii ilegale, Ion Ceban
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 18.9987 0.4664%
USD USD 16.6839 0.2723%
RUB RUB 0.2474 -0.3223%
RON RON 4.0796 0.5422%
UAH UAH 0.6009 0.3339%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
30 iul, 17:46 //

UPDATE: CNA și PA au găsit noi sume colosale, pe lângă cele din birou, acasă la șeful de secție de la CRDM reținut în dosarul „tomografiei” (FOTO)

02 aug, 13:38 //

Jucării, fotografii 18+, prezervative! Ce au găsit acasă la avocatul din Chișinău învinuit de trafic de copii (VIDEO)

07 aug, 07:01 //

Foto: captura video (video) Marina Tauber, primarul comunei Jora de Mijloc, filmată în timp ce agresează cu mătura un jurnalist ”Radio Orhei”

31 iul, 14:50 //

Foto: zdg.md Milioane de lei în birou și la bancă, dar... Casa modestă în care locuiește medicul șef din dosarul „tomografiei” (FOTO)

08 aug, 11:12 //

Grupare criminală, dirijată de un fost angajat al poliției, deconspirată. PCCOCS și INI au oferit detalii „din culise” (VIDEO)

26 iul, 11:30 //

Foto simbol: anta.gov.md UPDATE: Descinderi matinale PA+CNA, prin Chișinău: În total, pe dosar, sunt 10 persoane bănuite. DETALII!

26 iul, 08:08 //

Jizdan, la cros cu noaptea-n cap! Ministrul de Interne a dat live pe Facebook de pe terenul de sport (VIDEO)

01 aug, 15:14 //

Filip vrea ”capul” șefilor de la PTF și Vama Leușeni: Decizia, luată în urma unor vizite inopinate (VIDEO)

30 iul, 13:53 //

Foto: Facebook/Igor Dodon Ce a răspuns Dodon când a fost întrebat de unde a luat bani pentru monumentul instalat în Rusia, în semn de prietenie dintre Petru I și Dimitrie Cantemir (FOTO)

31 iul, 10:07 //

Interceptările AUDIO dintre doi suspecți din dosarul „Tomografiei”: „E cam tâmpită! Poate o fac oficial? Cum credeți, e periculoasă?..” (AUDIO)