Logo Realitatea.md Logo Realitatea.md RU

Sunt buni și la fotbal! Angajații cărui sector al Poliției de Frontieră sunt demni de titlul de fotbaliști (FOTO)

04 August 2017, 17:43 // SPORT

Angajații Sectorului Poliției de Frontieră ”Aeroportul Internațional Chișinău” au demonstrat astăzi, în cadrul campionatului intern de minifotbal, că sunt cei mai buni fotbaliști de la frontieră. Deși în meciul final, reprezentanta sediului central al Poliției de Frontieră a jucat la un nivel înalt și a avut șase mari de câștig, în cele din urmă a cedat în fața colegilor de la Aeroport.

Foto: border.gov.md

În lupta pentru titlul de campioană în cadrul acestei competiţii au participat șapte echipe, reprezentante a Direcţiilor regionale NORD, SUD, EST, VEST, SPF Aeroportul Internaţional Chişinău, Centrului de aprovizionare tehnico-materială şi întreţinere a imobilelor și sediului central al Poliției de Frontieră. Echipele au fost împărțite în două grupe valorice și au jucat după sistemul fiecare cu fiecare, ca ulterior cele mai bune patru reprezentante să joace semifinalele și finala.

Meciurile finale au fost încordate, unde s-a urmărit fotbal de calitate cu tehnici bine gândite, pase interesante și răsturnări de scor. Mai pregătiți și cu dorința de a învinge au fost polițiștii de frontieră din Aeroport, urcând pe primul loc în clasament, urmați de angajații sediului central IGPF. Cu un rezultat frumos, după o luptă acerbă cu echipa din Direcția regională SUD, reprezentanta Direcției regionale VEST și-a adjudecat cea de-a III-a poziție în competiție. Polițiștii de frontieră din SUD s-au ales cu locul IV și diplomă ”Fair Play”.

La fel, pentru prestația frumoasă pe terenul de joc au fost menționați cu diplome ”cel mai bun jucător”- Dudca Serghei, DR VEST, și ”cel mai bun portar” – Moldovan Evghenii, IGPF.

În cadrul premierii învingătorilor, șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Valentin Fiodorov, a adresat felicitări tuturor pentru participare și a urat succese echipei care ne va reprezenta la competițiile de minifotbal. Câștigătorii au primit medalii, cupe și diplome conform locurilor obținute.

Citeste tot despre: fotbal, poliţia de frontieră, premii
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0030 -0.6936%
USD USD 17.9145 0.0771%
RUB RUB 0.2987 0.2013%
RON RON 4.5920 -0.9534%
UAH UAH 0.6968 0.1006%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
16 aug, 15:44 //

Operațiune în centrul Capitalei! Ofițerii SIS au fost surprinși în acțiune în plină zi (FOTO, VIDEO)

14 aug, 18:29 //

Stomatologia cedează poziția de cea mai scumpă facultate din Moldova. Locul de frunte îl deține o altă specialitate de la USMF

14 aug, 16:39 //

Foto: Facebook/ Restaurant „Ecaterina” Intoxicația în masă la nunta de vinerea trecută: Administratorii restaurantului spun că vina o poartă rudele miresei

14 aug, 10:17 //

Bani necontabilizați, băuturi contrafăcute, prostituate și produse alimentare expirate, depistate în cluburile de noapte din Capitală (VIDEO)

13 aug, 14:42 //

Foto: Adelina Coste; sursa: adevarul.ro O deputată s-a stins din viață la vârsta de doar 51 de ani

13 aug, 10:45 //

Trei tineri din Băcioi, implicați într-un accident cumplit la Horești! Băieții sunt în stare gravă la spital, iar mașinile au fost făcute zob (FOTO)

14 aug, 09:30 //

Foto simbol 18 persoane s-au otrăvit cu mâncare la o nuntă, petrecută într-un restaurant din Chișinău. Printre aceștia, doi copii

17 aug, 08:00 //

Istoria de succes a Svetlanei Tabacari, după două mandate de primară în Scoreni! A închis gura lumii cu proiecte mari și rezultate semnificative - Reportaj VIDEO, FOTO

14 aug, 12:14 //

Foto simbol: PH-OnLine.ro Un autocar de pe ruta Chișinău-Ungheni s-a răsturnat la Călărași. În vehicul se aflau 40 de pasageri, 7 au fost transportați la spital

15 aug, 13:23 //

Conflict la Bulboaca! Iazurile care aparțin primarului au inundat localitatea, iar pagubele se preconizează a fi achitate tot din contul sătenilor (VIDEO, DOC)