Logo Realitatea.md

Sunt buni și la fotbal! Angajații cărui sector al Poliției de Frontieră sunt demni de titlul de fotbaliști (FOTO)

04 August 2017, 17:43 // SPORT

Angajații Sectorului Poliției de Frontieră ”Aeroportul Internațional Chișinău” au demonstrat astăzi, în cadrul campionatului intern de minifotbal, că sunt cei mai buni fotbaliști de la frontieră. Deși în meciul final, reprezentanta sediului central al Poliției de Frontieră a jucat la un nivel înalt și a avut șase mari de câștig, în cele din urmă a cedat în fața colegilor de la Aeroport.

Foto: border.gov.md

În lupta pentru titlul de campioană în cadrul acestei competiţii au participat șapte echipe, reprezentante a Direcţiilor regionale NORD, SUD, EST, VEST, SPF Aeroportul Internaţional Chişinău, Centrului de aprovizionare tehnico-materială şi întreţinere a imobilelor și sediului central al Poliției de Frontieră. Echipele au fost împărțite în două grupe valorice și au jucat după sistemul fiecare cu fiecare, ca ulterior cele mai bune patru reprezentante să joace semifinalele și finala.

Meciurile finale au fost încordate, unde s-a urmărit fotbal de calitate cu tehnici bine gândite, pase interesante și răsturnări de scor. Mai pregătiți și cu dorința de a învinge au fost polițiștii de frontieră din Aeroport, urcând pe primul loc în clasament, urmați de angajații sediului central IGPF. Cu un rezultat frumos, după o luptă acerbă cu echipa din Direcția regională SUD, reprezentanta Direcției regionale VEST și-a adjudecat cea de-a III-a poziție în competiție. Polițiștii de frontieră din SUD s-au ales cu locul IV și diplomă ”Fair Play”.

La fel, pentru prestația frumoasă pe terenul de joc au fost menționați cu diplome ”cel mai bun jucător”- Dudca Serghei, DR VEST, și ”cel mai bun portar” – Moldovan Evghenii, IGPF.

În cadrul premierii învingătorilor, șeful adjunct al Poliției de Frontieră, Valentin Fiodorov, a adresat felicitări tuturor pentru participare și a urat succese echipei care ne va reprezenta la competițiile de minifotbal. Câștigătorii au primit medalii, cupe și diplome conform locurilor obținute.

Citeste tot despre: fotbal, poliţia de frontieră, premii
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4418 -1.8463%
USD USD 16.7682 0.1015%
RUB RUB 0.2674 -0.7055%
RON RON 4.1707 -1.7410%
UAH UAH 0.6374 -0.2348%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile