Logo Realitatea.md

Tânăra șoferiță a Lexusului, care a ucis șase persoane în Harkov, și-a recunoscut vina: „Mi-aș da și viața”

13 Decembrie 2017, 17:11 // În lume

Acuzată de moartea a șase oameni și rănirea a altor cinci pe o stradă din Harkov, Ucraina, tânăra șoferiță a Lexus-ului, Aliona Zaițeva, și-a recunoscut vina și a declarat că este gata să fie pedepdită în conformitate cu legea. Declarațiile au fost făcute în cadrul ședinței de judecată, care a examinat prelugirea mandatului de arestare preventivă a acesteia, informează Unian.ua.

Foto: Unian

„Mă rog în fiecare zi pentru acești morți, mi-aș da și viața. Îmi cer scuze tuturor. Și nu voi mai urca niciodată la volan. Îmi recunosc vina si sunt gata să-mi suport pedeapsa”, a spus ea.

Avocatul tinerei a declarat că poziția ei este concordată cu partea apărării și a confirmat că ancheta a realizat o serie de examene care confirmă că Zaițeva și al doilea șofer implicat în accident, Ghenadie Dronov, au încălcat regulile de circulație.

„Orice obiecții, nerecunoașterea documentului sau a forței sale juridice sunt lipsite de sens”, a declarat avocata, „De aceea, de astăzi, cred că suspiciunile în această procedură penală sunt fundamentate”.

De asemenea, partea apărării nu a contrazis solicitarea procurorilor de a prelungi perioada de reținere sub formă de reținere pe un termen de 60 de zile. Instanța continuă să examineze dovezile în cauză.

Realitatea.md amintește că pe 18 octombrie curent, un accident cumplit a avut loc în orașul Harkov din Ucraina după ce o tânără de 20 de ani, aflată la volanul unui Lexus a intrat în mulţime pe un trotuar. Astfel, au murit șase oameni, iar cinci au fost grav răniți. 

Tânăra care a ucis 6 persoane la volanul unui Lexus, arestată pentru 60 de zile! A tot plâns, așteptând după gratii decizia judecătorilor (FOTO)

VIDEO 18+ Momentul groaznic în care Lexus-ul spulberă pietonii, în Ucraina


CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5480 -0.5044%
USD USD 16.9702 0.0094%
RUB RUB 0.2588 -0.0772%
RON RON 4.1895 -0.4491%
UAH UAH 0.6052 -0.3786%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile