Logo Realitatea.md

Tânărul care dirija traficul la o intersecție din Chișinău a fost găsit! A fost „provocat” de prietena sa, iar inspectorii de patrulare i-au adus reproșuri (VIDEO)

08 Aprilie 2018, 10:52 // Societate

Bărbatul care a fost surprins în seara zilei de 3 aprilie în timp ce dirija traficul rutier la intersecția bd. Dacia și str. Cuza Vodă din sectorul Botanica al Capitalei a fost găsit. Se întâmplă după ce filmulețul a devenit viral, iar mai mulți șoferi s-au arătat mulțumiți de gestul acestuia, exprimându-și dorința de a-l cunoaște.

Tânărul se numește Vasile Podgurschii și are 20 de ani. Potrivit acestuia, totul a început de la o discuție cu prietena sa, în timp ce stăteau la stație. „Eram cu prietena mea la stație și am observat că s-a creat un ambuteiaj, iar semaforul nu funcționa. I-am zis că intenționez să mă duc la intersecție și să regulez fluxul. Ea nu m-a crezut. Anume acest fapt m-a făcut să ies în plină stradă și să ajut șoferii”, a declarat tânărul.

Vasile Podgurschii afirmă că a stat în intersecție aproximativ 25 de minute, ulterior s-a apropiat un echipaj de poliție care a stat la fața locului nu mai multe decât câteva minute.

Vedeți mai jos un interviu scurt realizat de către mișcarea „Stop Ham”.

Solicitat de Realitatea.md, șeful serviciului „InfoTrafic” al Inspectoratului Național de Patrulare (INP), Pavel Apostol, a precizat că acțiunile bărbatului sunt salutabile și că e bine că cetățenii se implică, cu mențiunea că aceștia nu periclitează circulația rutieră și nu-și pun în pericol sănătatea și propria viață.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5200 -0.0614%
USD USD 17.6396 -0.2562%
RUB RUB 0.2751 0.1092%
RON RON 4.1166 -0.1867%
UAH UAH 0.7178 0.0697%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile