Logo Realitatea.md

TERIFIANT! Alertă la București: Un pedofil este căutat de polițiști (VIDEO)

06 Ianuarie 2018, 16:14 // În lume

Alertă printre poliţiştii bucureşteni! Este căutat un bărbat acuzat că a agresat sexual vineri dimineaţă, 5 ianuarie, doi copii de 5 şi de 9 ani, în cartierul Drumul Taberei (România).

Cei doi minori, care sunt frați - o fetiță și un băiat - au plecat de acasă la o prietenă de familie, aflată la doar două străzi distanță, în timp ce mama lor e internată în spital cu al treilea copil, scrie Digi24.ro.

Când au ajuns în blocul respectiv au urcat în lift și în același timp cu ei un bărbat. El se apropie de ei, îi pipăie și chiar îi sărută. Mai mult, el urcă cu copiii până la etajul opt, coboară apoi până la etajul patru, timp în care se văd momente de apropiere între acesta și cei doi minori.

Speriați, copiii au povestit totul imediat ce au ajuns acasă, iar părinții au decis să alerteze autoritățile. Ei au depus o plângere la secția 22 de poliție din București.

Din informațiile preliminare, se pare că mama celor doi copii l-ar mai fi văzut pe agresor cel puțin o dată la un magazin din zonă. Polițiștii fac cercetări pentru infracțiunea de agresiune sexuală și îl caută pe bărbat.

„Urmare imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere și publicate de un post de televiziune vă aducem la cunoștință faptul că în cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Secția 22 Politie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigații în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, se arată într-un comunicat al Poliției de la București.

Astfel, cei care îl recunosc pe bărbat în imagini sau știu despre cine este vorba sunt rugați să apeleze 112. Deocamdată Poliția locală nu are la cunoștință dacă bărbatul suspectat este cunoscut ca fiind un agresor.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4692 -0.4031%
USD USD 16.9867 0.0972%
RUB RUB 0.2587 -0.0386%
RON RON 4.1716 -0.4273%
UAH UAH 0.6034 -0.2974%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile