Logo Realitatea.md

Toți sunt egali în fața naturii! Șoferii blocați în nămeți se bucură de ceai și biscuiți din partea polițiștilor de frontieră (foto/video)

21 Aprilie 2017, 14:24 // Societate

Polițiștii de frontieră sar şi ei în ajutorul cetățenilor. Aceștia au dat ceai șoferilor blocați pe trasee, tartine și biscuiți. De asemenea, ei au deblocat căile de acces, au deszăpezit porțiuni de drumuri și au ajutat bătrânii neputincioși. 

Foto: border

În legătură cu condițiile meteo nefavorabile, dar și din motive tehnice, mai multe puncte de trecere și-au sistat activitatea sau traficul este restricționat pentru anumite categorii de mijloace de transport. În acest sens, conducerea Poliției de Frontieră a convocat în ședință factorii de decizie ai instituției și a susținut o ședință video cu șefii celor patru direcții regionale. În cadrul discuțiilor purtate, au fost menționate problemele majore, fiind propuse soluții și recomandări pentru remedierea situației la frontieră.  

Șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari a reiterat importanța implicării tuturor forțelor de care dispune instituția la moment.  

Astfel, polițiștii de frontieră s-au mobilizat într-un număr mare la deblocarea căilor de acces în punctele de trecere. Drumurile fiind eliberate de copacii căzuți pe carosabil și curățate troienele de zăpadă formate, polițiștii de frontieră intervenind și cu tehnica din dotare pentru deblocarea unităților de transport înzăpezite. La fel persoane aflate în trafic au primit câte un ceai fierbine și biscuți. Polițiștii de frontieră au ajutat bătrînii și persoanele cu deficiențe locomotorii cu lemne de foc si cu curățarea gospodăriilor de nămeți.

Atenție! Poliția de Frontieră recomandă amânarea călătoriilor în străinătate până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5090 -1.0861%
USD USD 16.6523 -0.2271%
RUB RUB 0.2940 -0.6085%
RON RON 4.4000 -1.0991%
UAH UAH 0.6168 -0.1619%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
05 feb, 09:27 //

SCANDALOS! Radu spune că l-a prins pe Moldovanu ospătându-se la Spitalul nr. 1: „N-am văzut așa chef în viața mea”. Reacția șefului de la Sănătate (VIDEO)

13 feb, 09:26 //

UPDATE: Șapte persoane, reținute în total, după ce CNA și procurorii anticorupție „au răscolit” probe prin Primăria Capitalei (VIDEO)

19 feb, 22:20 //

Foto: Publika.md Femeia înjunghiată ieri în cartierul Telecentru era interpretă și model, iar soțul ei, care și-a pus capăt zilelor, era medic stomatolog

02 feb, 15:00 //

Foto simbol: Deschide.md Cum se simte fostul „avocat-vedetă” Valerian Mânzat în închisoare și cum s-a adaptat la condiţii, după un an de detenţie

09 feb, 18:01 //

Interceptările AUDIO dintre medicii și agenții de vânzări de medicamente, reținuți azi de CNA! „Și «denghi», fa, 200 de lei?”

20 feb, 23:10 //

Familia vedetei înjunghiată mortal de soțul său, care s-a sinucis după crimă, a făcut dezvăluiri uluitoare (FOTO)

09 feb, 13:07 //

Foto simbol UPDATE: Se înțelegeau între ei, ca să scoată bani „negri”. 20 de angajați în domeniul sănătății riscă pușcărie!

15 feb, 11:40 //

LIVE! Declarația președintelui PCRM, Vladimir Voronin de la tribuna Parlamentului

03 feb, 15:16 //

Accident grav cu implicarea unui BMW, pe traseul Chișinău-Dubăsari: Un polițist, tamponat violent (FOTO)

26 ian, 14:57 //

Foto simbol EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare despre ilegalitățile din Bălți: Dovezi cu implicarea lui Renato Usatîi la organizarea referendumului (VIDEO/AUDIO)