Logo Realitatea.md

Tragic! Tânăra, găsită fără suflare într-o pădurice din Colonița, a lăsat în urmă doi copii

31 Mai 2018, 16:36 // Societate

Tânăra din Tohatin, în vârstă de 29 de ani, găsită moartă în fâșia forestieră din Colonița, creștea de una singură doi copii. Aceasta a divorțat de tatăl micuților acum aproximativ 4 ani și muncea la grădinița din sat.

Foto: politiacapitalei.md

Primarul localității, Sergiu Cebotaru, a mărturisit pentru CrimeMoldova că femeia este mama a două fetițe de 5 și 8 ani. „Victima a muncit anterior la gimnaziul din Tohatin în calitate de femeie de serviciu, iar ulterior s-a angajat la grădinița din sat, unde la fel, făcea ordine”, a spus Cebotaru.

Localnicii nu cunosc motivul divorțului dintre cei doi soți, însă ne-au spus că bărbatul este plecat peste hotarele țării. Autoritățile locale afirmă că victima se descurca greu și avea o situație financiară dificilă. „Aceasta a primit de mai multe ori ajutor financiar din partea Primăriei, întrucât îi era greu să crească de una singură doi copii”, a declarat primarul de Tohatin.

Potrivit lui Sergiu Cebotaru, după moartea femeii, cei doi copii vor rămâne în grija bunicii. Edilul mai afirmă că aceasta este angajată în câmpul muncii.

Amintim că corpul neînsuflețit al victimei a fost găsită moartă, pe data de 30 mai, în fâșia forestieră din Colonița, după ce poliția a fost alertată despre dispariția acesteia. În urma investigațiilor, a fost identificat un bărbat de 28 de ani, originar din comuna Tohatin, care este suspectat că ar fi implicat în acest caz.

Oamenii legii au stabilit că anume bănuitul ar fi maltratat fizic victima şi ar fi asfixiat-o, după ce ar fi consumat împreună alcool, pe data de 25 mai. Bărbatul a fost arestat pe un termen de 30 de zile şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Acesta riscă închisoare de la 15 până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Groaznic! O femeie, găsită fără suflare, într-o pădurice din Colonița. Cine e principalul suspect (VIDEO 18+)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6502 0.3032%
USD USD 17.2491 -0.0093%
RUB RUB 0.2705 0.8200%
RON RON 4.1319 0.4156%
UAH UAH 0.6338 -0.1890%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile