Logo Realitatea.md

Trei bărbați din Sîngera, reținuți de poliție. Au comercializat droguri în capitală, obținând un profit de circa trei milioane de lei (VIDEO)

13 Decembrie 2016, 13:35 // Societate

Trei locuitori ai orăşelului Sângera au fost imobilizaţi şi încătuşaţi de către ofiţerii antidrog ai sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău cu sprijinul angajaţilor BPDS „Fulger” a IGP. 

Aceştia au vârstele cuprinse între 23 ani şi 37 ani și, potrivit unui calcul preliminar, ar fi obţinut un profit de aproximativ 3 000 000 lei în urma vânzărilor de droguri.

Embed:

Activitatea criminală a figuranţilor a fost monitorizată şi documentată de către poliţişti şi procurorii sectorului Botanica, timp de aproximativ o lună, perioadă în care s-au adunat probe concludente în acest caz.

Conform informaţiilor obţinute, indivizii comercializau droguri de origine vegetală doar consumatorilor de încredere.

Reţinerea lor a avut loc în capitală, în timp ce doi dintre aceştia se deplasau cu un automobil de model Dacia, ce aparţine unei companii de taxi. Ulterior, pe bancheta din spate au fost depistate câteva pacheţele cu o masă vegetală de culoare verde, care urmau să fie realizate la preţul de 250 lei per gram.

Concomitent poliţiştii au descins percheziţii autorizate la domiciliul celui de-al treilea bănuit, de unde au ridicat doi saci cu o masă vegetală fărămiţată, asemănătoare cu marihuana, precum şi pacheţele cu doze pregătite pentru vânzările ulterioare.

Totodată, au ridicat telefoane mobile, anterior, utilizate la organizarea şi asigurarea traficului ilicit de droguri, cântar electronic de dimensiuni mici, precum şi bani marcaţi transmişi anterior sub controlul ofiţerilor antidrog.

Actualmente, indivizii urmează să fie pedepsiți conform legislației în vigoare.

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.8746 -0.5952%
USD USD 17.3025 0.1221%
RUB RUB 0.2330 -1.1874%
RON RON 4.2828 -0.6196%
UAH UAH 0.6132 -0.4869%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile