Logo Realitatea.md

Trei tineri din Băcioi, implicați într-un accident cumplit la Horești! Băieții sunt în stare gravă la spital, iar mașinile au fost făcute zob (FOTO)

13 August 2017, 10:45 // Societate

Accident cumplit, produs noaptea trecută pe traseul Chișinău-Cimișlia, în apropiere de localitatea Horești, raionul Ialoveni. În urma accidentului, trei tineri cu vârste între 18 și 27 de ani, originari din localitatea Băcioi, municipiul Chișinău, au ajuns la spital în stare gravă, iar automobilele în care se aflau au fost făcute zob.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu, accidentul s-a produs în jurul orei 23:40. Poliția a fost anunțată de către medicii de la salvare. 

Potrivit ofițerului de presă, automobilul de model VAZ staționa pe marginea traseului din motive tehnice. Șoferul acestuia, în vârstă de 18 ani, încerca să-l repare. Acesta însă nu a instalat pe traseu semne luminescente care să atenționeze ceilalți participanți la trafic. 

Automobilul de model Audi se deplasa cu viteză mare din direcția Cimișlia și a tamponat lateral din dreapta VAZ-ul. La volanul automobilului Audi se afla un tânăr de 27 de ani. Cu el în mașină mai era un pasager de aceeași vârstă. 

Toți cei trei tineri au fost transportați cu leziuni la spital. Șoferul și pasagerul din Audi au fost duși la Spitalul de Urgență, fiind în stare gravă. Conducătorul automobilului fiind în stare foarte gravă. 

Și șoferul VAZ-ului a fost transportat la spital. El este internat la Spitalu de Copii nr. 3 din Chișinău cu fracturi deschise la piciorul drept.

Preventiv, vinovat de producerea accidentului este șoferul VAZ-ului, dar poliția urmează să stabilească și viteza cu care se deplasa automobilul Audi. Ulterior, în funcție de gravitatea leziunilor celor implicați în accident, se va decide dacă vinovatul va răspunde contravențional sau penal.

Ai o știre care merită să fie văzută de toată lumea? Vrei să ne povestești despre un eveniment sau poate ai văzut ceva neobișnuit? Te invităm să ne trimiți imaginile pe  sau , la numărul de telefon +373 67388777, iar noi le vom face publice. Materialele filmate sau fotografiate de tine pot fi trimise și pe stireata.md@gmail.com

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5658 0.6627%
USD USD 16.7008 0.2250%
RUB RUB 0.2683 0.0373%
RON RON 4.2024 0.7383%
UAH UAH 0.6377 0.3778%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile