Logo Realitatea.md

Turneul Național în memoria Nataliei Rogova a ajuns la final. Laureații au fost astăzi premiați (VIDEO)

08 Septembrie 2015, 16:48 // SPORT

Turneul Național în memoria Nataliei Rogova a ajuns la final. Astăzi, laureații Turneului au fost premiați în incinta Școlii Sportive Specializate Republicane de Tenis, fiind alături de ei și părinții, rudele, prietenii apropiați.

Foto-simbol

Turneul s-a desfășurat în perioada 2-8 septembrie, pe terenurile Școlii Sportive Specializate Republicane de Tenis. În acest an, Turneul a strâns un număr record - 140 de participanți, care joacă atât la simplu, cât și la dublu, la 12 categorii de vârstă.

Printre aceștia se numără reprezentanți din Chișinău, Orhei, Transnistria, Găgăuzia și Rusia.

Prezent la eveniment, ministrul Tineretului și Sportului, Loretta Handrabura, a venit cu un mesaj de susținere și de mulțumire față de laureații Turneului.

”Să munciți cât de bine puteți, dar și să învățați, fiindcă veți reuși în viață numai dacă veți fi cei mai buni. Voi veți fi uneori în condiții dure și, dacă nu veți fi puternici, uneori fiind buni, veți pierde; cineva vă va domina psihologic. Să fiți mândri de părinții voștri, de antrenori, de școala și țara voastră. Am certitudinea că în câțiva ani vă vom vedea cum vă veți ridica pe diferite podiumuri. Sunt mândră de voi”, a spus ministrul.

Turneul în memoria Nataliei Rogova este organizat de către Școala Sportivă Specializată Republicană de Tenis, împreună cu Federația de Tenis din Republica Moldova, cu susținerea Ministerului Tineretului și Sportului al RM.
 
Turneul-memorial se desfășoară în Chișinău, din anul 1995. Competiția este dedicată memoriei antrenoarei emerite a RSSM, Natalia Leonidovna Rogova, care a educat mulți jucători talentați și care stă la originea fondării Școlii Sportive Specializate Republicane de Tenis din țara noastră. Natalia Rogova a decedat în anul 1994, la vârsta de 67 de ani.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4009 -0.0330%
USD USD 17.6277 -0.5091%
RUB RUB 0.2486 -0.4405%
RON RON 4.0060 -0.0150%
UAH UAH 0.6555 -0.3345%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile