Logo Realitatea.md

UPDATE: Incendiul de la Complexul „Lunedor” a fost lichidat. Cauzele producerii incidentului urmează a fi stabilite (FOTO/LIVE)

20 Aprilie 2018, 13:33 // Actualitate

UPDATE 14.30: Incendiul a izbucnit în jurul orei 13.00 și a fost localizat de către pompieri aproape după o oră. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Suprafața afectată de flăcări nu este determinată. Cauza incendiului urmează a fi stabilită.

De asemenea, circulația rutieră din zonă a fost reluată. 

Misiune grea pentru pompieri, care au lichidat astăzi două incendii în Capitală. Imagini VIDEO din timpul intervenției

UPDATE 13.55: Pe strada D. Cantemir, din apropierea business centrului, a fost sistată circulația rutieră.

UPDATE 13.33: După izbucnirea incendiului la Institutul de Zoologie al Academiei de Ştiinţe a Moldovei, un alt incendiu are loc în sectorul Centru al Capitalei. Este vorba despre business-centrul „Lunedor”. 

Realitatea LIVE se află la fața locului și transmite în direct

Din imagini se observă că întreaga clădire este în fum, de la temperaturi înalte se sparg geamurile. 

Potrivit ofiţerului de presă al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, Liliana Pușcașu, arde căptușeala acoperișului de la „Lunedor”: „Toate persoanele au fost evacuate”.

„Este vorba de niște oficii. La fața locului s-au deplasat patru echipaje a salvatorilor și pompierilor. Localizarea incendiului a fost înregistrată la ora 13:14”, a declarat Pușcașu.

Aceasta a menționat că este prematur să se refere la cauza izbucnirii focului. Circumstanțele acesteia vor fi stabilite în urma localizării incendiului.

Realitatea.md amintește că tot astăzi, în Capitală, a avut loc un alt incendiu de proporție. Este vorba de incendierea acoperișului la Institutul de Zoologie al Academiei de Ştiinţe a Moldovei, de pe strada Academiei cartierul Telecentru al Capitalei.

De menționat că incendiul de la Institutul de Zoologie al Academiei de Știință a Moldovei a fost localizat, urmează ca specialiștii IGSU să stabilească câți metri pătrați au fost afectați de flăcări.

UPDATE Incendiul de pe strada Academiei din cartierul Telecentru a fost LOCALIZAT! (FOTO/VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5946 -0.7205%
USD USD 17.1423 0.1472%
RUB RUB 0.2555 -0.0391%
RON RON 4.1855 -0.8034%
UAH UAH 0.6088 -0.0657%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile