Logo Realitatea.md

Un an de la apariția celui mai amuzant și adorabil interviu de la BBC! Video-ul viral cu copiii în cadru a făcut înconjorul lumii (VIDEO)

11 Martie 2018, 12:42 // Life

A trecut deja un an de când lumea a admirat și un interviu de excepție cu un analist politic care a fost întrerupt de copiii lui în timp ce acorda un interviu pentru BBC News pe tema situației din Coreea de Sud. Incidentul amuzant a devenit viral pe internet și a fost văzut de milioane de oameni din orice colț al lumii.

„Președinta Coreei de Sud a fost demisă de către Curtea Constituțională în urma imensului scandal de corupție în care aceasta și o prietenă de-a ei au fost implicate”. Profesorul a intervenit prin Skype pentru BBC pentru a comenta implicațiile acestei decizii. Discursul său serios a fost întrerupt, însă, de cei doi copii ai săi, care au intrat în camera în care el se afla și s-au apropiat curioși de el. O femeie a apărut și ea în cadru, încercând disperată să-i scoată pe cei mici din cameră. Potrivit internauților,  aceasta nu a reușit să fie discretă, ba chiar a ieșit mai mult în evidență și a contribuit masiv la comicul situației. 

În timp ce  vorbea despre Coreea de Sud, unul dintre copiii lui, în vârstă de aproximativ doi ani, a intrat jovial în încăpere şi s-a apropiat de el. Prezentatorul BBC a făcut un comentariu, spunând că a intrat un copil al profesorului în cadru. „Scuzele mele. Îmi pare rău”, a spus profesorul Robert Kelly, jenat de incident.

Analistul şi-a păstrat o mină serioasă şi a încercat să îndepărteze copilul fără să îl privească. La câteva secunde, a apărut în încăpere şi un bebeluş într-un premergător, urmat de o tânără grăbită să scoată ambii copii din cadru.

Atunci jurnalista BBC, Julia Macfarlane, a publicat videoclipul pe Twitter şi ulterior a şters mesajul, potrivit Ziarul de Iaşi. „Când copiii te întrerup în timpul unei transmisiuni în direct. Un incident adorabil. Invitatul nostru a dat dovadă de măiestrie”, a scris jurnalista. „Acesta este cel mai bun lucru pe care îl vei vedea pe Twitter sau la televizor astăzi”, a comentat jurnalista BBC Ellie Price.

MailOnline a publicat un articol în care prezintă finalul fericit al poveștii familiei profesorului Robert E. Kelly, cel care a trăit adevărate clipe de panică atunci când fiica lui, Marion Kelly, a intrat plină de atitudine infantilă în camera în care tatăl ei dădea un interviu despre evenimentele politice din Coreea de Sud. În acel moment el nu putea să bănuiască faptul că fiica sa în vârstă de patru ani va deveni o senzație pe internet. Ea a devenit o stea atunci când a apărut pe fundalul camerei în care tatăl său dădea un interviu pentru BBC.

Marion a furat spectacolul de la conferința de presă în care tatăl ei a dorit să le spună trolilor de pe internet că soția lui nu a fost brutală atunci când i-a scos pe copii din cameră, iar la presupunerile „rasiste” că femeia ar fi fost bona lui, a clarificat situația declarând că este vorba despre soția sa și cei doi copii. Secvențele în care Marion intră țanțoșă în camera unde tatăl său dădea interviu, urmată apoi de fratele mai mic James, înainte ca mama lor să intre rapid și să-i scoată de acolo, s-au transformat rapid într-o „comedie a erorilor”, devenind un clip care a fost vizualizat de milioane de ori în întreaga lume.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6453 0.0000%
USD USD 17.2668 0.0000%
RUB RUB 0.2598 0.0000%
RON RON 4.2218 0.0000%
UAH UAH 0.6211 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile