Logo Realitatea.md

Un bărbat, încătușat de Poliția Capitalei, în timp ce se plimba pe stradă. Ce a făcut (VIDEO)

17 Noiembrie 2017, 19:24 // Societate

Un individ în vârstă de 28 ani, originar din raionul Călăraşi, a fost imobilizat şi încătuşat de către ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, de comun cu poliţiştii sectorului Ciocana, în timp ce mergea pe stradă.

Acesta este bănuit de comiterea în serie a atacurilor tâlhăreşti pe timp de noapte, în ascensoarele caselor de locuit din sectoarele Râşcani şi Ciocana. Anterior, însă, a fost eliberat din puşcărie, unde şi-a ispăşit pedeapsa timp de 6 ani pentru infracţiuni similare.

Embed:

Potrivit informaţiilor acumulate în cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, bănuitul ar fi comis cel puţin 5 atacuri tâlhăreşti, în urma cărora au avut de pătimit femei cu vârstele cuprinse între 32 ani şi 43 ani.

Mai exact, pe parcursul lunilor octombrie – noiembrie curent, acesta îşi urmărea victimele până în ascensor, unde le ameninţa cu un cuţit, deposedându-le de genţile personale, în care se aflau bani, telefoane mobile şi alte bunuri de preţ. Imediat după atac bănuitul lua tot din geantă, apoi o arunca pe acoperişul scării de la bloc.  

Victimele sunt solicitate să se prezinte la Inspectoratul de Poliţie teritorial pentru a depune cereri în acest sens. Actualmente, bănuitul este reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru tâlhărie.  

El riscă o pedeapsă cu privare de libertate pe un termen de la 8 ani până la 10 ani.

NOTĂ: Poliţia Capitalei a intensificat patrulările prin ograzile caselor de locuit, iar cetăţenii sunt rugaţi să informeze imediat serviciul 902 în caz de urgenţă.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2828 0.2683%
USD USD 17.3212 -0.1769%
RUB RUB 0.2742 0.4764%
RON RON 4.0350 0.2659%
UAH UAH 0.7352 -0.0408%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
11 dec, 11:42 //

colaj: realitatea.md File cu lista beneficiarilor finali ai fraudei bancare din raportul Kroll 2, despre care Stoianoglo spunea că nu există. Slusari confirmă autenticitatea (DOC)

08 dec, 14:53 //

Foto Simbol S-a urcat beat la volan și s-a tamponat cu mașina într-un pilon. Două adolescente au decedat, iar alți trei tineri, grav răniți

13 dec, 11:54 //

colaj: realitatea.md Noi discuții secrete în „chat-ul procurorilor”! Suspendat din funcție, Viorel Morari indică procurorilor Anticorupție cum să împiedice controlul dispus de Stoianoglo (FOTO)

11 dec, 14:08 //

colaj: realitatea.md Puteau ajunge în orfelinate sau aziluri de bătrâni! Loturi de haine și încălțăminte, distruse de Serviciul Vamal cu buldozerele

10 dec, 16:34 //

Țuțu a fost anunțat în căutare internațională de către Interpol. Se cunoaște unde se află în prezent acesta

09 dec, 19:35 //

colaj: realitatea.md Șeful suspendat al PA îl confruntă pe Stoianoglo! Decizia procurorului general, atacată în instanță. Morari: Am mai avut așa „pricoale”

10 dec, 10:00 //

LIVE! Anatolie Postică, ex-șeful SPIA, susține conferința: „Escrocheriile imobiliare. Investigația jurnalistică realizată de România Breaking News. Cazuri concrete de corupere a funcționarilor din procuratură și alte instituții din RM

12 dec, 14:39 //

Ion Sturza: Viorel Morari vrea să scape de răspunderea penală pentru crime împotriva moldovenilor

13 dec, 14:34 //

Nouă percheziții la foști factori de decizie VictoriaBank și „un fost guvernator” BNM în dosarul „furtul miliardului”, desfășurate de PA

10 dec, 13:01 //

Alexandr Stoianoglo a numit un nou procuror-șef interimar al PCCOCS