Logo Realitatea.md

Un bătrân din România a dat foc la casă, pentru că echipa sa favorită de fotbal a fost învinsă. Acum acesta riscă dosar penal

26 Decembrie 2017, 12:00 // Life

Un bătrân, care a fost luat la îngrijire de către o familie din cartierul Gai din Arad, România adat foc la casă, de supărare că echipa sa favorită, Real Madrid, a pierdut derbyul împotriva rivalei FC Barcelona, transmite Ghidularadean.ro.

Foto Simbol

Totul s-a întâmplat în ajunul Crăciunului, când, negru de supărare, bătrânul de aproximativ 70 de ani, s-a închis în locuinţa situată pe strada Ion Creangă, a luat un bidon de diluant pe care îl folosea la aprinderea focului şi l-a aruncat în sobă.

Văzând că un fum negru iese dinspre casa bătrânului, femeia, care l-a luat în întreţinere pe bărbat şi, care locuieşte la doar câteva case distanţă, a fugit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat, însă uşile erau închise.

Până la sosirea pompierilor, familia femeii a reuşit să spargă uşa locuinţei şi să îl scoată pe bătrân din incendiu înainte ca acesta să fie rănit. Pompierii au intervenit la faţa locului cu o autospecială şi au reuşit să stingă vâlvătaia înainte ca aceasta să cuprindă întreaga locuinţă însă mobilierul din încăpere şi hol a ars, iar pereţii s-au îmbibat cu fum.

Întrebat de oamenii legii şi de către cei care îl au în grijă, bărbatul a spus că este conştient de ce a făcut şi că nu regretă fapta. Mai mult, spune că ar fi vrut să moară, să nu mai ştie de umilinţa prin care a trecut echipa sa favorită.

Bătrânul piroman se va alege cu dosar penal pentru distrugere şi cel mai probabil va fi supus unei expertize psihiatrice.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1321 -0.6117%
USD USD 16.4862 0.1123%
RUB RUB 0.2676 -0.1865%
RON RON 4.3263 -0.4899%
UAH UAH 0.6297 0.1113%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile