Logo Realitatea.md

Un bătrân din România a dat foc la casă, pentru că echipa sa favorită de fotbal a fost învinsă. Acum acesta riscă dosar penal

26 Decembrie 2017, 12:00 // Life

Un bătrân, care a fost luat la îngrijire de către o familie din cartierul Gai din Arad, România adat foc la casă, de supărare că echipa sa favorită, Real Madrid, a pierdut derbyul împotriva rivalei FC Barcelona, transmite Ghidularadean.ro.

Foto Simbol

Totul s-a întâmplat în ajunul Crăciunului, când, negru de supărare, bătrânul de aproximativ 70 de ani, s-a închis în locuinţa situată pe strada Ion Creangă, a luat un bidon de diluant pe care îl folosea la aprinderea focului şi l-a aruncat în sobă.

Văzând că un fum negru iese dinspre casa bătrânului, femeia, care l-a luat în întreţinere pe bărbat şi, care locuieşte la doar câteva case distanţă, a fugit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat, însă uşile erau închise.

Până la sosirea pompierilor, familia femeii a reuşit să spargă uşa locuinţei şi să îl scoată pe bătrân din incendiu înainte ca acesta să fie rănit. Pompierii au intervenit la faţa locului cu o autospecială şi au reuşit să stingă vâlvătaia înainte ca aceasta să cuprindă întreaga locuinţă însă mobilierul din încăpere şi hol a ars, iar pereţii s-au îmbibat cu fum.

Întrebat de oamenii legii şi de către cei care îl au în grijă, bărbatul a spus că este conştient de ce a făcut şi că nu regretă fapta. Mai mult, spune că ar fi vrut să moară, să nu mai ştie de umilinţa prin care a trecut echipa sa favorită.

Bătrânul piroman se va alege cu dosar penal pentru distrugere şi cel mai probabil va fi supus unei expertize psihiatrice.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5890 0.2097%
USD USD 17.0250 0.3229%
RUB RUB 0.2611 0.8887%
RON RON 4.1973 0.1862%
UAH UAH 0.6065 0.2148%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile