Logo Realitatea.md

Un iarmaroc și șase concerte pentru orice gust! Recomandări de evenimente utile și plăcute, pentru ultimul weekend din acest an

29 Decembrie 2017, 07:15 // Life

Ultimul weekend din acest an ne aduce câteva evenimente utile și plăcute. Astăzi, întreaga zi, sunteți așteptați la o expoziție-iarmaroc, de unde puteți cumpăra cadouri made în Moldova. Tot în acest weekend, puteți merge la un concert de binefacere, la Gala de Revelion de la Teatrul Național de Operă și Balet; la Târgul de Crăciun, unde vor cânta cei de la Gândul Mâței și, desigur, la concertul de Revelion, din Piața Marii Adunări Naționale.

Colaj Realitatea.md

VINERI, 29 decembrie

10:00 Expoziția-Iarmaroc „De sărbători Acasă, în Moldova”, Chișinău, Palatul Republicii

Sunteți invitați la o expoziție cu vânzare, unde veți găsi produse la la branduri autohtone DININIMĂ. Expoziția va dura până la ora 19:00, iar accesul este liber. 

18:00 Concert de caritate, Chișinău, Filarmonica Națională

Concertul va avea loc în Sala Mică a Filarmonicii Naționale. Patru muzicieni, reveniți acasă din Londra și București, vor readuce la viață lucrări frumoase din repertoriul clasic, dar și de Crăciun: Dan-Iulian Druțac (vioară), Radu Croitoru (violoncel), Daniela Bucșan (soprană) și Marcel Lazăr (pian) vor interpreta lucrări de J.Haydn, F.Schubert, D.Shostakovich, J.Cage, ș.a.

Intrarea se face pe baza donațiilor voluntare. Toți banii strânși vor fi donați Campaniei de Crăciun care își propune să ajute mai multe familii nevoiașe din localitățile din Moldova, în cadrul acțiuni, organizate în cadrul proiectului Caritate.md.

18:00 Gala de Revelion la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, Chișinău

Invitații speciali ai serii sunt Valentina Nafornița, Mihail Dogotari, Igor Țurcanu și Adrian Țîmpău. Concertul va avea loc două seri la rând, pe 29 și pe 30 decembrie. Prețul Biletelor variază între 150 și 500 de lei. 

18:00 Trupa Gândul Mâței va susține un concert pe scena Târgului de Crăciun din Chișinău

Foto: circles.md

Băieții de la Gândul Mâței vor urca pe scena de la Târgul de Crăciun din Chișinău. Concertul va începe la ora 18:00 și va dura o oră. Intrarea este gratuită. 

20:00 „Crăciunul între prieteni” cu Alex Calancea Band, Chișinău, Uptown Cafe

Sunteți invitați la un concert de Crăciun, într-o atmosferă familială. Invitați speciali: Alex Calancea Band, Viola, Guz, Andrei Glavan. Intrarea la eveniment - 100 de lei.

DUMINICĂ, 31 decembrie

22:00 Concert de Revelion în PMAN, Chișinău

Cei care vor decide să petreacă noaptea dintre ani în Piața Marii Adunări Naționale vor avea parte de un concert de zile mari cu participarea mai multor formații și interpreți autohtoni, iar la ora 00:00 vor fi lansate focuri de artificii. Concertul va continua până la ora 02:00.

22:00 Trupa Скруджи la COCOS Prive, Chișinău

Trupa Скруджи va fi invitata serii la petrecerea de Revelion din clubul de noapte COCOS Prive din Chișinău. Intrarea la petrecere costă 300 de lei, iar dacă doriți să rezervați și o masă, trebuie să contactați în prealabil administratorii localului.

Vezi și:

Prețuri pipărate pentru noaptea de Revelion! Ofertele localurilor din Chișinău pornesc de la 40 și ajung la 1500 de euro

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5890 0.2097%
USD USD 17.0250 0.3229%
RUB RUB 0.2611 0.8887%
RON RON 4.1973 0.1862%
UAH UAH 0.6065 0.2148%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile