Logo Realitatea.md

CRIMĂ oribilă! Un moldovean i-a tăiat capul fostei soții și umbla cu el pe stradă, după care l-a aruncat la gunoi (FOTO,VIDEO)

06 Aprilie 2017, 08:27 // Societate

Un moldovean și-a ucis soția, i-a tăiat capul și a dat foc apartamentului, după care, a învelit capul într-un prosop și s-a pornit cu el pe stradă. Incidentul a avut loc în orașul Tiberias, Israel.

Corpul unei femei în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost găsit într-un apartament din orașul Tiberias. Suspectat de omor este fostul soţ al victimei - cetățean al Republicii Moldova. Potrivit informațiilor, aceștia ar fi divorţat câteva zile în urmă, iar femeia le-a spus prietenilor că se temea pentru viața ei.

Potrivit presei israeliene, poliția a fost alertată despre un om suspect care merge pe stradă, fiind plin de sânge. Ulterior, s-a descoperit că avea capul tăiat al soției sale, pe care l-a aruncat la gunoi.

Potrivit versiunii preliminare, bărbatul și-a ucis soția, i-a tăiat capul, iar apoi a încercat să dea foc la apartament. Totodată, criminaliștii au descoperit pe corpul femeii urme de violență.

Potrivit vecinilor, omul se afla la evidența psihiatrului. Fosta soție lucra la o grădiniță din oraș.

„El a venit la mine ca și cum nimic nu sa întâmplat și m-a rugat să sun pompierii, spunând că în propria casă a izbucnit un incendiu și nu-l poate stinge”, povestește un instalator care se afla prin apropiere.

„El ţinea ceva sub braț, ceva înfășurat într-un prosop. La început am crezut că era o cască și apoi am crezut că este capul unei păpuși. Doar după câteva secunde am observat că el este acoperit de sânge. L-am întrebat: Ce fel de sânge este pe tine? Să chem poliția?”, a adăugat martorul.

„Apoi a pus capul în coșul de gunoi și a încercat să-i dea foc. Dar mâinile îi tremurau rău, astfel că nu i-a reușit. Curând a sosit poliția, iar el a întins mâinile pentru a-i fi puse cătușele, fără a opune rezistență”, povestește același martor.

Vecinii mai spun că suspectul, după divorț, a rămas fără adăpost.

Primarul orașului Tiberias, Yossi Ben-David, a acuzat serviciul de ajutor psihologic de lipsă de acțiune. „Ei au știut despre starea suspectului, dar nu au făcut nimic”.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5415 -1.5419%
USD USD 16.6347 -0.4703%
RUB RUB 0.2937 -0.8775%
RON RON 4.4056 -1.5662%
UAH UAH 0.6142 -0.8715%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
05 feb, 09:27 //

SCANDALOS! Radu spune că l-a prins pe Moldovanu ospătându-se la Spitalul nr. 1: „N-am văzut așa chef în viața mea”. Reacția șefului de la Sănătate (VIDEO)

13 feb, 09:26 //

UPDATE: Șapte persoane, reținute în total, după ce CNA și procurorii anticorupție „au răscolit” probe prin Primăria Capitalei (VIDEO)

02 feb, 15:00 //

Foto simbol: Deschide.md Cum se simte fostul „avocat-vedetă” Valerian Mânzat în închisoare și cum s-a adaptat la condiţii, după un an de detenţie

19 feb, 22:20 //

Foto: Publika.md Femeia înjunghiată ieri în cartierul Telecentru era interpretă și model, iar soțul ei, care și-a pus capăt zilelor, era medic stomatolog

09 feb, 18:01 //

Interceptările AUDIO dintre medicii și agenții de vânzări de medicamente, reținuți azi de CNA! „Și «denghi», fa, 200 de lei?”

09 feb, 13:07 //

Foto simbol UPDATE: Se înțelegeau între ei, ca să scoată bani „negri”. 20 de angajați în domeniul sănătății riscă pușcărie!

15 feb, 11:40 //

LIVE! Declarația președintelui PCRM, Vladimir Voronin de la tribuna Parlamentului

20 feb, 23:10 //

Familia vedetei înjunghiată mortal de soțul său, care s-a sinucis după crimă, a făcut dezvăluiri uluitoare (FOTO)

03 feb, 15:16 //

Accident grav cu implicarea unui BMW, pe traseul Chișinău-Dubăsari: Un polițist, tamponat violent (FOTO)

26 ian, 14:57 //

Foto simbol EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare despre ilegalitățile din Bălți: Dovezi cu implicarea lui Renato Usatîi la organizarea referendumului (VIDEO/AUDIO)