Logo Realitatea.md

Un sportiv moldovean, învinuit că ar fi bătut până la moarte un bărbat în fața unui club de noapte din Chișinău

26 Mai 2018, 23:16 // Societate

Soția unui bărbat în vârstă de 30 de ani, care s-a stins din viață la Institutul de Medicină Urgentă, învinuiește un luptător K1 că i-ar fi bătut, acum o săptămână, soțul în fața unui club de noapte din Chișinău.

Inspectoratul General al Poliției a anunțat că, pe acest caz, au fost inițiate cauze penale pentru huliganism, vătămare corporală gravă și medie a integrității corporale sau a sănătății.

Foto: Aurel Ignat/ Facebook

În fapt, potrivit spuselor femeii, în seara de 18 mai, soțul său a mers la o zi de naștere la un prieten de-al său, după care, sâmbătă dimineața, a fost telefonată de frate care i-a spus că soțul se află în comă.

„Din câte știu eu, s-a iscat o bătaie acolo și a fost bătut de un sportiv K1 sau Kickboxing, a fost bătut cu picioarele până aproape de moarte, în fața unui centru comercial în incinta căruia se afla și clubul de noapte”, a povestit Anfisa C., soția victimei, pentru protv.md.

Femeia a mai spus că, în seara cu pricina, soțul său a ieșit afară cu un prieten și au observat că luptătorul încearcă să abordeze o tânără care s-a arătat nemulțumită: „Luptătorul a încercat să se apropie de o fată, iar soțul meu a încercat să o apere. Luptătorul l-a bătut pe prietenul soțului, după care l-a bătut și pe soțul meu. Soțul meu a ajuns la moarte și ceilalți au scăpat”.

Sursa citată scrie că oamenii legii au reținut un suspect, confirmând că este vorba despre un luptător K1, fără a da un nume. În același timp, soția victimei a dezvăluit că ar fi vorba despre Aurel Ignat.

„Suspectul principal este Aurel Ignat. El a fost reținut și a fost interogat de anchetatorul care se ocupă de cazul dat. Atunci când am fost și am scris plângere la sector, eu cu soacra, am întrebat anchetatorul dacă a fost reținut unul dintre suspecți și el a spus că a fost reținut. Am întrebat dacă este Aurel Ignat și a spus că da, el este persoana reținută. El este un luptător K1”, a adăugat Anfisa C.

Actualmente, procurorii de caz ar urma să ceară în instanță mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele suspectului reținut.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3167 0.6786%
USD USD 17.8504 0.4417%
RUB RUB 0.2734 -1.8665%
RON RON 4.0200 0.3294%
UAH UAH 0.7286 -0.0960%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile