Logo Realitatea.md

Un sportiv moldovean, învinuit că ar fi bătut până la moarte un bărbat în fața unui club de noapte din Chișinău

26 Mai 2018, 23:16 // Societate

Soția unui bărbat în vârstă de 30 de ani, care s-a stins din viață la Institutul de Medicină Urgentă, învinuiește un luptător K1 că i-ar fi bătut, acum o săptămână, soțul în fața unui club de noapte din Chișinău.

Inspectoratul General al Poliției a anunțat că, pe acest caz, au fost inițiate cauze penale pentru huliganism, vătămare corporală gravă și medie a integrității corporale sau a sănătății.

Foto: Aurel Ignat/ Facebook

În fapt, potrivit spuselor femeii, în seara de 18 mai, soțul său a mers la o zi de naștere la un prieten de-al său, după care, sâmbătă dimineața, a fost telefonată de frate care i-a spus că soțul se află în comă.

„Din câte știu eu, s-a iscat o bătaie acolo și a fost bătut de un sportiv K1 sau Kickboxing, a fost bătut cu picioarele până aproape de moarte, în fața unui centru comercial în incinta căruia se afla și clubul de noapte”, a povestit Anfisa C., soția victimei, pentru protv.md.

Femeia a mai spus că, în seara cu pricina, soțul său a ieșit afară cu un prieten și au observat că luptătorul încearcă să abordeze o tânără care s-a arătat nemulțumită: „Luptătorul a încercat să se apropie de o fată, iar soțul meu a încercat să o apere. Luptătorul l-a bătut pe prietenul soțului, după care l-a bătut și pe soțul meu. Soțul meu a ajuns la moarte și ceilalți au scăpat”.

Sursa citată scrie că oamenii legii au reținut un suspect, confirmând că este vorba despre un luptător K1, fără a da un nume. În același timp, soția victimei a dezvăluit că ar fi vorba despre Aurel Ignat.

„Suspectul principal este Aurel Ignat. El a fost reținut și a fost interogat de anchetatorul care se ocupă de cazul dat. Atunci când am fost și am scris plângere la sector, eu cu soacra, am întrebat anchetatorul dacă a fost reținut unul dintre suspecți și el a spus că a fost reținut. Am întrebat dacă este Aurel Ignat și a spus că da, el este persoana reținută. El este un luptător K1”, a adăugat Anfisa C.

Actualmente, procurorii de caz ar urma să ceară în instanță mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele suspectului reținut.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4633 -0.0734%
USD USD 17.1929 -0.4182%
RUB RUB 0.2429 0.1237%
RON RON 4.0207 -0.0770%
UAH UAH 0.6382 -0.2501%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile