Logo Realitatea.md

UPDATE: Epopeea continuă! Mesajul Ninei Șevciuk după perchezițiile în apartamentul fratelui său: Apartamentul soțului l-au lăsat „la desert”

11 Iulie 2017, 12:27 // Politica

UPDATE 12:55 Potrivit Ninei Șevciuk, astăzi au avut loc și percheziții la apartamentul ei din Tiraspol și urmează să fie percheziționat și apartamentul lui Evgheni Șevciuk.

„Se pare că acest „obiect principal” l-au lăsat „la desert”. Păcat dacă nu vor merge și acolo cu camere video așa cum au fost la vila noastră. Ar fi bine să vadă lumea, cum acum zece ani, într-un bloc mic și vechi a trăit unul din cei mai importanți lideri ai regiunii”, a declarat aceasta.

Potrivit ei, miliția a petrecut perchezițiile cultural și adecvat, pentru ce și i-a mulțumit.

12.27 Epopeea perchezițiilor la casele rudelor fostului lider de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, continuă. De această dată, este percheziționat apartamentul ce îi aparține fratelui Ninei Șevciuk. Despre aceasta, soția ex-liderului regiunii separatiste a scris într-o postare pe rețele de socializare, întrebând ofensată care ar fi motivele „acestor fărădelegi”.

„Până acum au fost efectuate percheziții la casa mamei mele. Eu și soțul nu am trăit niciodată acolo. Totodată, au percheziționat casa părinților soțului meu. Acolo noi tot nu am trăit niciodată. Chiar acum se efectuează percheziții la casa fratelui meu. Acolo în genere nimeni nu a trăit niciodată. Apartamentul a fost luat în credit și nu a locuit nimeni. Nici măcar lucrări de reparație nu s-au efectuat. Motive? Ar putea fi întrebat domnul Krasnoselski, din ce motive se produc aceste fărădelegi? Totul ar trebui să fie conform legii, da?”, a menționat în postarea sa soția ex-liderului de la Tiraspol și fosta ministră a relațiilor externe din regiunea separatistă, Nina Șevciuk.

Realitatea.md amintește că recent, fostul lider de la Tiraspol Evgheni Șevciuk a rămas fără imunitate și s-a ales cu dosar penal pentru furt din banii publici, prin urmare, în apartamentele și casele ce-i aparțin lui Șevciuk și părinților lui au fost efectuate percheziții. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7033 0.1113%
USD USD 16.9892 -0.0959%
RUB RUB 0.2588 1.2916%
RON RON 4.2217 0.1281%
UAH UAH 0.6076 -0.1151%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile