Logo Realitatea.md

UPDATE Incendiul de pe strada Academiei din cartierul Telecentru a fost LOCALIZAT! (FOTO/VIDEO)

20 Aprilie 2018, 12:36 // Societate

UPDATE ORA 13.40: Incendiul de la Institutul de Zoologie al Academiei de Știință a Moldovei a fost localizat, urmează ca specialiștii IGSU să stabilească câți metri pătrați au fost afectați de flăcări. Despre aceasta a anunțat ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu. 

De asemenea, specialiștii urmează să stabilească cauzele producerii incendiului. 

Misiune grea pentru pompieri, care au lichidat astăzi două incendii în Capitală. Imagini VIDEO din timpul intervenției

UPDATE ORA 13.15: Realitatea LIVE se află la fața locului și transmite în direct

UPDATE ORA 12.50: Pe str. Academiei, segmentul șos. Hîncești – Gh.Asachi, temporar este sistată circulația rutieră.

Un incendiu puternic a izbucnit cu puțin timp în urmă la Institutul de Zoologie al Academiei de Ştiinţe a Moldovei, de pe strada Academiei cartierul Telecentru al Capitalei. Potrivit ultimelor informații, întreaga garnizoană de pompieri a fost mobilizată la faţa locului. Incendiul a izbucnit la suprafața acoperișului și arde cu flacără deschisă, spun pompierii. 

Embed:

"Întreaga garnizoană de pompieri este la faţa locului. Pompierii au efectuat toate lucrările necesare pentru evacurea anagajaţilor, peste 50 de pompieri sunt la faţa locului şi luptă cu flăcările. Deocamdată, nu au fost raportate informaţii că ar fi avut de suferit cineva. Este prematur de spus care ar fi cauza producerii incendiului. Lucrează grupul de intervenţie. La etajele superioare nu mai poate intra nimeni, doar pompierii echipaţi special", a declarat ofițerul de presă al IGSU Liliana Pușcașu. 

Toate persoanele au fost evacuate din clădire. Din informațiile preliminare furnizate de IGSU, nimeni nu a avut de suferit.

Sursa foto: Facebook 

Video: Point.md 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5373 -0.5513%
USD USD 17.1674 0.2312%
RUB RUB 0.2571 0.8631%
RON RON 4.1699 -0.7048%
UAH UAH 0.6135 0.3599%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile