Logo Realitatea.md

(VIDEO 18+) Momentul în care adolescentul din Crimeea deschide focul şi omoară tineri pe holul liceului. Scene tulburătoare

21 Octombrie 2018, 13:15 // În lume

Canalul de televiziune ”Вести-Крым” a prezentat publicului un filmuleț care arată momentul în care adolescentul din Crimeea deschide focul şi omoară tineri pe holul instituției în care își făcea studiile. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din colegiu. 

Adolescenţii încep să ţipe şi fug îngroziţi din calea atacatorului care, într-un mod nemilos, începe a împușca în cei care îi apar în cale.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Vladislav Roslyakov, 18 ani, a ucis 20 oameni, majoritatea colegi şi colege, iar alte 68 de persoane au fost rănite, la Kerci. El a deschis focul cu o armă de vânătoare şi a detonat mai multe grenade fabricate artizanal, chiar de el, apoi s-a sinucis.

Autoritățile din Crimeea au declarat trei zile de doliu național, iar localnicii au lăsat flori și lumânări în apropiere de locul tragediei.

VEZI ȘI:

Lacrimi şi durere fără margini în Crimeea: Ceremonie de rămas bun pentru victimele atacului sângeros din liceu LIVE

(FOTO) Imagini înspăimântătoare din cantina școlii în care a avut loc masacrul din Crimeea

(foto) Portretul criminalului de la liceul din Crimeea: Un băiat retras și timid, dar obsedat de criminali și pasionat de arme

Primele declarații ale directoarei colegiului din Crimeea unde s-a produs explozia: Este un atac terorist, exact ca în Beslan (VIDEO)

TREI zile de doliu în Crimeea după atacul sângeros comis în liceu, soldat cu 20 de morți și zeci de răniți

Pe cine dă vina Vladimir Putin pentru masacrul din Crimeea

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9181 -1.0640%
USD USD 17.8918 0.0022%
RUB RUB 0.2761 -1.7088%
RON RON 4.1867 -0.9698%
UAH UAH 0.6726 0.4180%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile