Logo Realitatea.md

(VIDEO) Mesaje de felicitare cu ocazia sărbătorilor de Paște! Urările aduse de Dodon, Filip și Candu

08 Aprilie 2018, 11:08 // Actualitate

Președintele Igor Dodon, șeful Cabinetului de Miniștri Pavel Filip și președintele Legislativului Andrian Candu au adus câte un mesaj de felicitare pentru întreaga țară cu ocazia Sfintelor sărbători de Paște. Celor mai importante persoane în stat li s-au alăturat și alți oficiali.

Igor Dodon - Președintele Republicii Moldova

În aceste zile de Paști, să demonstrăm cu toții mai multă smerenie, cumpătare și generozitate, iar Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul și în inima noastră!

Fie ca alături de cei dragi, în familie, să ne bucurăm de această sărbătoare senină și binecuvîntată. Să ne iubim aproapele, să ne iubim Patria, să ne iubim credința.

Vă urez tuturor un Paște fericit și să spunem cu bucurie Hristos a înviat!

Pavel Filip - Prim-ministrul Republicii Moldova

Vă doresc să aveți parte de sărbători de Paște care să vă aducă și mai aproape de lucrurile care contează cu adevărat: de iubire de oameni, de toleranță și compasiune. Să aveți mai multă încredere în voi și în oamenii din jur. Trăim vremuri în care avem nevoie de toate acestea pentru a o lua de la capăt sau a merge mai departe, în fiecare zi. Îmi doresc și vă doresc să păstrăm aceste sentimente frumoase cât mai mult, pentru că ele ne vor ajuta să fim mai buni și mai uniți ca oameni, ca popor și ca societate. Hristos a Înviat!

Andrian Candu - Președintele Parlamentului Republicii Moldova

Hristos a Înviat!
Dragii mei, vă doresc Paște fericit! Fie ca Lumina Sfântă să vă aducă încredere, forță și optimism. Să aveți parte de sărbători frumoase în compania celor scumpi vouă.

Iurie Leancă - Viceprim-ministru pentru Integrare Europeană

De Paște, sunt convins că bogăția din interiorul cetățenilor noștri și tezaurul de valori spirituale sunt parte a învierii noastre ca neam și țară, înălțându-ne spre locul nostru de merit pe această lume binecuvântată. Hristos a înviat!

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7527 0.0000%
USD USD 17.6166 0.0000%
RUB RUB 0.2797 0.0000%
RON RON 4.1748 0.0000%
UAH UAH 0.6762 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile