Logo Realitatea.md

Vrei să știi ce face un polițist de patrulare? Află că ai ocazia să devii voluntar în cadrul INP

22 Februarie 2018, 10:33 // Societate

Inspectoratul Național de Patrulare al IGP lansează concursul de selectare a voluntarilor în cadrul Centrului de monitorizare a traficului rutier al Direcției supraveghere transport și circulației rutiere!

Tinerii interesați de colaborare sunt îndemnați să expedieze aplicațiile până pe 12 martie 2018, la adresa: mun. Chișinău, str.Doina, 102 sau pe e-mail: druajinp@igp.gov.md.

Documentele solicitate de la candidați:

- copia buletinului;

-  certificatul cu privire la studiile obținute în instituțiile de învîțământ sau copia diplomei de studii;

-  scrisoare de recomandare;

- acordul în scris a reprezentantului legal (pentru voluntarii care au depășit vârsta de 14 ani dar nu au atis vârsta de 16 ani);

 - concluzia medicului narcolog și psihiatru.

Oportunitățile oferite de Inspectoratul Național de Patrulare:

- voluntarul primeşte un certificat nominal de voluntariat şi scrisori de recomandare ce confirmă prestarea activităţii de voluntariat şi atestă experienţa şi abilităţile obţinute;

- la angajarea în muncă a unui candidat sau la atestarea şi promovarea unui angajat, voluntariatul prestat în sectorul public, confirmat prin certificatul nominal de voluntariat, scrisoarea de recomandare şi carnetul de voluntar, va fi considerat de angajator ca experienţă de muncă, în condiţiile în care aceasta constituie criteriu de selecţie.

- mediu propice pentru aplicarea cunoștințelor;

- posibilitate de învățare și autodezvoltare;

- colectiv prietenos și calificat.

Voluntarii vor participa la diverse activități: desfășurarea orelor educative în domeniul circuțației rutiere în instituțiile preșcolare și școlare, participarea în activitățile de desfășurare a campaniilor de informare a participanților la traffic, încadrarea în procesul de monitorizare a circulației rutiere. Pentru mai multe informații, contactați persoana responsabilă la numărul de tel: 022 226 104, e-mail: druajinp@igp.gov.md.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6453 0.1142%
USD USD 17.2668 0.2508%
RUB RUB 0.2598 -0.0769%
RON RON 4.2218 0.1566%
UAH UAH 0.6211 -0.0804%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile