Logo Realitatea.md

Zinaida Greceanîi a votat pentru un „gospodar”: „În sfârșit vom avea un primar care nu va distruge Capitala”

03 Iunie 2018, 09:55 // Alegeri

Președintele Partidului Socialiștilor din Moldova Zinaida Greceanîi și-a exprimat dreptul civic și a votat pentru primarul de Chișinău. Aceasta a venit la secția de votare împreună cu soțul și alți doi membri de partid,  dar a subliniat că urmează să meargă și la alte secții de votare din Capitală pentru a monitoriza situația.

Captură: privesc.eu

„Am votat pentru un gospodar care va avea grijă de Chișinău, de locuitorii Chișinăului, ca Chișinăul să devină un oraș simpatic, confortabil pentru viață. Cred că astăzi toată lumea vine cu buna dispoziție și cu nădejde în inimă că în sfârșit vom avea un primar gospodar care nu va distruge capitala, dar va făuri și va face ceva ca să fie bine în Chișinău”, a declarat Greceanîi.

Aceasta a menționat că ea, alături de Maxim Lebedinschi și Vlad Batrâncea are menirea de a monitoriza și a controla celelalte secții de votare ca să nu se fraudeze alegerile. 

Realitatea.md amintește că alegerile locale noi au fost generate de demisia lui Dorin Chirtoacă. Acesta a anunțat că pleacă din fruntea Primăriei la 18 februarie 2018, în perioada în care era suspendat, fiind cercetat în două dosare penale: unul pentru trafic de influență și corupție privind problema „parcărilor cu plată din Chișinău” și altul pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu în legătură cu faptul că „ar fi împărțit” milioane de lei din bugetul municipal.

VEZI ȘI: 

Alegem primarul în TURUL II! Cine are dreptul la vot, ce acte sunt necesare și unde putem vota

REZULTATELE FINALE ale alegerilor din Chișinău! Ceban și Năstase merg în turul II! Ce procente au obținut (VIDEO)

Zi decisivă pentru Chișinău! Andrei Năstase și Ion Ceban se duelează pentru fotoliul de edil al Capitalei

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4223 0.5222%
USD USD 17.6046 0.1388%
RUB RUB 0.2756 0.4007%
RON RON 4.0755 0.5155%
UAH UAH 0.7273 0.2481%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile