Logo Realitatea.md

„Așa-l vor recunoaște toți și nimeni nu-l va confunda”! Usatîi îi propune lui Dodon simbolul electoral „kuliokul”

10 Septembrie 2020, 14:41 // Politica

Președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, candidatul formațiunii la funcția de președinte, îi propune actualului șef al statului, Igor Dodon, care candidează „independent” pentru ce-l de-al doilea mandat, să utilizeze drept simbol electoral „kuliokul”. Astfel, susține Usatîi, acesta va fi recunoscut de toată lumea și nimeni nu va da greș.

captură imagini

„Așa-l vor recunoaște toți. Nimeni nu-l va confunda, toți îl vor găsi în listele electorale. De aceea, domnule Dodon nu mai cheltuiți bani pentru PR, eu am făcut totul pentru Dvs.”, i s-a adresat el lui Igor Dodon în cadrul unui live pe pagina sa de Facebook.

Tot în cadrul live-ului, primarul de Bălți a menționat că Violeta Ivanov a fost înaintată de Partidul „Șor” la funcția de președinte în urma unei  înțelegeri cu Dodon” și „va lucra împotriva Maiei Sandu”. Totodată, el a menționat că Pavel Filip nu participă la alegeri pentru că „nu-i permite stăpânul lui, Igor Dodon”. Asta în situația în care dacă ar candida, ar trebui să-i critice pe toți cu excepția lui Igor Dodon.

Nu în ultimul rând, Usatîi a afirmat că în aceste alegeri loviturile vor fi date doar în doi candidați, în el și în Maia Sandu. „Sunt două grupuri. Unii vor lovi în mine, alții în Maia Sandu”, a mai spus candidatul „Partidului Nostru”.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9904 -0.6738%
USD USD 17.0326 0.0446%
RUB RUB 0.2175 -2.2911%
RON RON 4.0999 -0.7288%
UAH UAH 0.6002 -0.1663%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile