Logo Realitatea.md

„Ce este femeia? De ce o iubesc și cum arată de dimineață?”. Cei mai sinceri moldoveni și-au pus sufletul pe tavă și au făcut declarații în ajun de 8 martie (VOX/VIDEO)

07 Martie 2018, 21:10 // Actualitate
// Autor:  
Ana Palii

Pe lângă flori și cadouri, bărbații le dăruiesc femeilor și sufletul! În ajunul Zilei Internaționale a Femeii, redacția Realitatea.md și-a propus să descoase bărbații pentru a vedea ce reprezintă pentru ei FEMEIA, fie nemachiată sau după somn. Aceștia au explicat de ce iubesc femeile și le-au urat sănătate, răbdare, succese și curaj. Totuși bărbații moldoveni pot fi uneori foarte tandri și sentimentali. 

Embed:

„Opt martie este ziua tuturor femeilor de pe Terra!”, „Este o zi din calendar!”, „Este o zi foarte frumoasă!”, au fost răspunsurile bărbaților întrebați ce înseamnă 8 martie pentru ei. 

Întrebați ce este FEMEIA, bărbații au fost deosebit de ingenoși: „Este maternitatea și esența lumii!”, „Este cea mai bună! Cea mai frumoasă!”, ”Femeia este o floare frumoasă!”, „Femeia este jumătatea bărbatului”. 

De menționat e că nu s-a găsit un bărbat care să nu vorbească despre frumusețea femeii iubite. Aceștia au și explicat de ce iubesc femeia.

„La momentele grele îmi poate dărui o îmbrățișare, un sărut”, „O iubesc pentru că mă iubește pe mine”, „Reprezintă nașterea civilizației și prelungirea neamului!”, susțin respondenții. 

Și totuși, indiferent de ziua din calendar, femeia rămâne a fi sufletul bărbatului, forța motrice a vieții și cea mai simplă întruchipare a frumosului pe pământ. 

Mulțumim pentru că existați, dragi FEMEI! Echipa Realitatea.md vine cu cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7985 0.2253%
USD USD 17.8856 0.5103%
RUB RUB 0.2723 0.8892%
RON RON 4.1887 0.2441%
UAH UAH 0.7156 1.0164%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile